Условия и цени за медийни услуги във връзка с парламентарните избори през 2021 г.

www.infoz.bg е информационен сайт, собственост на „Инфоз“ ЕООД – Стара Загора. Сайтът предлага платени публикации на политически партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали листи с кандидати за народни представители на изборите за Народно събрание, които ще се проведат на 4 април 2021 г.

Настоящата публикация на сайта www.infoz.bg е свързана с изискване на Изборен кодекс (чл. 187).

Информацията за ценовите оферти е изпратена до Централната избирателна комисия и до Сметната палата на 5 февруари и на 6 февруари 2021 г.

Представители на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали листи с кандидати за народни представители, имат възможност да направят платени публикации в сайта www.infoz.bg при следните условия и цени:

1. Публикуване на текстова информация (статия)

Статията е самостоятелна информационна единица в сайта и има собствен адрес.

Изискване за публикацията е възложителят да предостави текст на български език под формата на текстов файл. Предоставените за публикуване от Възложителя текстове подлежат на правописна корекция и езикова редакция, като дейностите се извършват от редакцията. Статията ще остане на водещата страница на сайта за период от 3 календарни дена. Възложителят има възможност да предложи до три снимки и/или файлове на графични материали, а също и код, чрез който в страницата може да се вгради видео, звуков файл или презентация. Поставянето на линкове в текста се решава единствено по преценка на редакцията.

Информацията се публикува на сайта до 24 часа след получаване на всички нужни материали и потвърждение за публикация. Статията ще бъде запазена в базата данни на сайта безсрочно, като се гарантира наличието ѝ за период от 30 дена след края на изборния ден.

www.infoz.bg има право да откаже публикуването на предложен материал, ако прецени, че той накърнява правата и доброто име на кандидат или на лице, което представлява партия, коалиция или инициативен комитет или на друг човек. Редакцията не е длъжна да мотивира отказа си.

  • Цената за публикуване на една текстова информация (статия), предоставена от възложителя, е 168 лева (140 лева без ДДС).

2. Публикуване на банер

Възможни са две позиции за поставяне на банер: 1.) позиция, намираща се в дясната колона на сайта и 2.) позиция под статиите. Пропорцията на банерите трябва да е 16:9. Файлът за банера се предоставя от възложителя. Банерът се публикува на водещата и на вътрешни страници на сайта, като се използва гъвкав (Responsive) дизайн за преоразмеряване спрямо различните устройства и екранни резолюции. Техническите изисквания за банера са: да бъде предоставен под формата на файл (картинка или друг подходящ за интернет файлов вид с размер до 64 Кб и препоръчителен размер на основата от минимум 600 пиксела) и/или код за вграждане. Реалните размери при визуализиране на банера зависят от различните устройства и екранни резолюции на устройствата, чрез които се разглежда сайта и могат да бъдат с основа, която е значително под 600 пиксела.

www.infoz.bg не поема ангажимент за изработване на отчет за проследяване на броя на показванията (импресиите) и кликовете върху банера. Допуска се това да бъде направено с проследяващ код от страна на възложителя.

За период от един месец се допуска да бъде направена една промяна на визията на банера.

  • Цената за публикуване на една банерна позиция е 456 лева (380 лева без ДДС) за периода на предизборната кампания, без значение от датата, на която са предоставени файловете.


Заплащането става само по банков път – предварително, преди извършване на публикацията и при наличие на договор между страните. За получените суми се издава оригинал на фактура, според изискванията на ЗДДС.  

За повече информация и контакти при сключване на договори с представители на партии, коалиции или инициативни комитети, регистрирали листи с кандидати за народни представители на изборите през април 2021 година, можете да се обръщате към Илко Груев – тел. 088 7405 202, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg (последна редакция на този текст е направена на 06-02-2021)

Колко и какви ваксини пристигат в България и как е организиран процесът за имунизацията на хората?

Светът

Американският президент Джо Байдън се очаква скоро да оповести стратегията си по отношение на Китай. Увеличават се призивите за публично и ясно поемане на ангажимент за военната защита на Тайван в случай на китайска агресия

* * *
Около 178 хиляди работници в германските автомобилни заводи могат да загубят работата си до 2025 г. поради прехода към електрически превозни средства

* * *
Инвестиционна компания, контролирана от Бил Гейтс, е прехвърлила акции на стойност над 1,8 милиарда долара на Мелинда Гейтс тази седмица, след като двамата обявиха, че прекратяват 27-годишния си брак. Компанията Cascade Investment е прехвърлила на Мелинда Гейтс над 14 млн. акции на Канадската железопътна компания и над 2,9 млн. акции на AutoNation

* * *
Главният изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос е продал акции на компанията си на стойност около 2,4 милиарда долара, но остава най-големият единичен акционер на най-големия интернет търговец на дребно. През февруари и ноември 2020 г. Безос се раздели с книжа на обща стойност повече от 7 млрд. долара. Amazon има пазарна стойност от 1,7 трилиона долара

* * *
В Европейския съюз на всяка секунда 30 души получават ваксина против коронавирус, съобщи председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В държавите от Съюза са разпределени 200 милиона дози ваксина. Дневно 3 милиона европейци се ваксинират, а до края на юли 70% от пълнолетните хора ще бъдат имунизирани

* * *
В борбата за ограничаване на глобалната пандемия правителството на САЩ предлага отпадане на патентите за ваксините. САЩ стоят зад защитата на интелектуалната собственост, но пандемията е глобална криза, която изисква извънредни стъпки. Председателят на Европейската комисия Фон дер Лайен изрази готовност за обсъждане на предложението

* * *
Биогоривата като гориво за самолетите се разглеждат като важна цел за намаляване на емисиите от въглероден диоксид. На този етап няма достатъчно суровина за такова производство. Анализират се възможности с използване на различни източници, като например отпадни животински и растителни мазнини, останали от хранителната индустрия

На Autodoc.bg можете да намерите всичко за ремонта на Вашия автомобил
Мини Марица изток
www.avtochastionline24.bg
новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev

Най-четеното от последните дни