Кратко ревю на слота Flaming hot

Ако винаги търсите нови горещи плодови слотове, трябва да разгледате Flaming Hot, изключително популярен слот от EGT. Когато завъртите популярните плодови символи като череши, грозде и пъпеши, както и необичайни плодови символи като праскови и банани, можете да спечелите хиляди монети. Баровете и 7-ките дават право на още по-големи печалби, а освен това имате шанса да спечелите печеливши бонусни игри с функции като Wilds, Stacked Wilds, Scattered Dollars, Jackpot Cards и функцията Gamble с двойна печалба.

Можете да намерите залог, който да отговаря на Вашия бюджет, с голямото разнообразие от кредитни залози и кредитни стойности, и дори можете да изпробвате този популярен слот, като го играете на предпочитаното от Вас мобилно устройство в казината, захранвани от EGT (Euro Games Technology), независимо дали тепърва започвате в света на игрите със слот машини, или сте опитен играч с постигнати високи печалби.

Тази игра се разпалва

Когато спечелите, това плодово удоволствие става толкова горещо, че плодовете буквално се запалват (вече усещаме как бананите се карамелизират!). На този слот с 5 на 4 барабана има и 40 линии, на които можете да завъртите тези печалби.

Завъртете печалбите

Още от първото завъртане на барабаните на Flaming hot онлайн имате шанса да спечелите някоя награда или бонус. Наградите с най-ниска стойност са ябълки, череши, грозде и праскови, които са на стойност до 2000 монети. С пъпешите на стойност до 4000 монети можете да удвоите тази сума, с баровете на стойност 6000 монети можете да я утроите, а със седморките на стойност 20 000 монети – можете да я умножите по десет.

Има и различни бонуси и функции, на които да се насладите, включително играта Scattered Dollars, която Ви дава възможност да спечелите 400 000 монети, ако в едно завъртане уцелите 5 разпръснати знака на барабаните. На барабани 2 и 4 можете да се насладите и на Wilds и Stacked Wilds, като Wild символите имат потенциала да запълнят всичките четири прозорчета на единия или на двата барабана. След всяко завъртане можете да получите и бонус Jackpot Cards. Ще бъдете прехвърлени в специална игрална зона, където има 12 карти за игра с лицето надолу. Под всяка игрална карта има незабавна награда и можете да продължите да я печелите, докато обърнете три карти от една и съща боя. За да удвоите всяка печалба от 15 000 монети или по-малко, просто познайте дали игралната карта е червена или черна във функцията Gamble. Това обаче е хазартна игра с двойно или нулево число, така че внимавайте!

Подредени залози

Всички се възползват от подредените уайлд символи, а системата за залагане също е създадена така, че да бъде справедлива за всички играчи. Всеки играч има възможност да активира всички 40 печеливши линии при всяко завъртане, но можете да комбинирате кредитни залози и кредитни стойности според предпочитаната от Вас стратегия на игра.

Любимите ни плодове

Вече можем да кажем, че тази игра бързо ще се превърне в един от Вашите пламтящи плодови фаворити, благодарение на изобилието от любимите Ви плодови символи, сериозно големите печалби и някои бонус игри, които ще си умирате да спечелите!

Flaming Hot

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber