Кои са правилните стратегии когато седнем на масата за рулетка, било то онлайн или в игрална зала?

Ако искате да откриете най-добрите стратегии за онлайн рулетка, за да подобрите играта си, вие сте на правилното място! Днес ще ви представим накратко най-добрите системи за залагане, как да ги използвате, както и съвети за успешна игра – било то онлайн или в игрална зала. Имате ли нужда от стратегии за рулетка?

Има един важен фактор, който трябва да вземете предвид, без значение коя стратегия за рулетка използвате – никога не са ви гарантирани печалби. Всяка система, която обещава победи, е просто твърде добра, за да е истина.

Рулетката е игра, която разчита на случайността и е невъзможно да премахнете елемента на късмета от нея, освен ако не мамите. Независимо дали играете на физическа маса за рулетка в наземно казино, онлайн игра на телефона си или в сайтове за рулетка на дилър на живо на мобилното си устройство, невъзможно е да се предвиди резултатът от рулетката. Ако все пак искате да пробвате късмета си, можете да тествате уменията си на рулетка на този сайт.

ruletka

В такъв случай защо да използваме стратегии за игра на рулетка?

Но това означава ли, че системите за залагане на рулетка са безсмислени? Въобще не! Когато използвате стратегия за рулетка, вие подобрявате шансовете си за печалба. Въпреки че не винаги се изисква да използвате стратегия за залагане, има моменти, когато тя добавя слой вълнение към вашия онлайн геймплей на рулетка.

Има десетки системи за залагане, като много от тях са популярни сред играчите, тъй като са лесни за използване и работят на определен принцип. Сред най-добрите се подрежда Фибоначи. При нея възприемете математическа логика. Тя се основава на последователността на Фибоначи – математически принцип, който има следната последователност:

0 – 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610.

Започвате със залог на единична единица при залози с равни пари. При всяка загуба следващият залог е сборът от предходните две числа, комбинирани. Когато спечелите, преместете две числа назад в последователността.

Други подобни стратегии са тези на Мартингейл, Д‘Аламбер, Лабушер, Джеймс Бонд и много други.

С подобен тип стратегии късметът може да бъде на ваша страна. Ето защо не е добре да ги отхвърляте, а напротив – те ще бъдат вашият инструмент за успешна игра.

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber