С какво се отличават тротинетките за трикове?

Скачане, завъртане и още куп трикове на две колела добиха огромна популярност при децата. Парковете се пълнят с тийнейджъри, които се забавляват в продължение на часове. Ако искаме и нашите деца да се включат в забавата, можем да открием голямо разнообразие от тротинетки за трикове в Kidsfashion.bg. Но преди да впуснем хлапетата в това щуро приключение, трябва да знаем каква е разликата между обикновената тротинетка и тази за каскади.

С какво тротинетките за трикове са по-различни от обикновените?

На първо място, те са много по-издръжлива и олекотени от обикновените, защото предназначението им е да изпълняват каскади. Те издържат много повече на различни удари, защото за изработката им се използват по-добри компоненти и материали. Когато децата правят трикове, те трябва да издържат на допълнителните удари при скокове и други умения, затова кормилото е фиксирано.

Всеки скутер с регулируемо или сгъваемо кормило не е подходящо за каскади. Колелата на каскадьорските скутери са основно от метал, докато обикновените са с пластмасови. Това е така, защото металната сърцевина е по-здрава и може да издържи на допълнителните удари, които се нанасят в скейт парковете. В идеалния случай, за да могат децата да контролират и управляват лесно скутера си, той трябва да е лек. Реалността обаче е такава, че тротинетктие за трикове са по-тежки от обикновените. Причината е, че за да бъдат по-здрави, алуминиевите им рамки обикновено са подсилени, което води до по-голямото им тегло. Другата разлика е, че цените им са малко по-високи от обикновените. Причината е ясна – отново в материалите, спирачките, гумите и като цяло изработката на модела за фрийстайл любителите на трикове е много по добра.

За деца на каква възраст са подходящи тротинетките за трикове?

Повечето каскадьорски модели са предназначени за деца на възраст над 8 години. Въпреки това, тъй като търсенето на млади каскадьори се увеличава, има все повече варианти за деца на възраст от 5, 6 и 7 години. Така че, най-малката възраст, за която можем да закупим на децата каскадьорска тротинетка, е 5 години.

Кои са най-популярните детски трикови тротинетки?

Марките, които се отличават със своите оригинални предложения са Globber, Micro и Lorelli. В сайта на онлайн магазина Kidsfashion.bg ще ги открием с подробно описание на размерите и останалите характеристики. Ценовият диапазон е голям. Ако децата тепърва започват и са начинаещи, може да помислим за закупуване на бюджетен каскадьорски модел, за да сме сигурни, че той е най-подходящ за тях. Ако смятаме, че ще се занимават сериозно или поне са средно напреднали, тогава може да инвестираме малко повече средства и пари.

trotinetki za trikove

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg