Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ на Midalidare rock in the Wine valley

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ се включват в Midalidare Rock in the Wine Valley 2023. Групата ще посрещне July Morning на 1 юли 2023 г. Те ще се качат на специална сцена на хълма в 5:00 часа сутринта. Рок фестивалът в долината на виното ще се проведе между 30 юни и 2 юли. Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще изпълнят своите добре познати и станали любими на няколко поколения хитови песни.

„Миналата година имах честта да представя книгата си по време на фестивала. Бях впечатлен от атмосферата, от мащаба и организацията, от духа, който витае наоколо. Сега идваме заедно с цялата група и за мен е истинско събитие. Това са родните места, магичните и красиви пейзажи на детството ми. Фактът, че звезди от такъв ранг свирят тук е по някакъв начин сюрреален. И много вдъхновяващ. Готвим се за безсънна първоюлска нощ и за един страхотен July morning. Тази година спането на фестивала ще е по-малко“, споделя Вълдобрев.

Midalidare Rock in the Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, „Технополис“ и „Български пощи“.

Деца до 12 години влизат без билет!

Цените на билетите на този етап са:

  • 100 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions
  • 100 лева – еднодневен билет за 1 юли с хедлайнер Europe
  • 100 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween
  • 150 лева – тридневен билет за целия фестивал.

stefan valdobrev

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg