Елитбет регистрация и вход онлайн от България

Ако се интересувате от спортни залози и казино игри, може би сте дочули, че на нашия пазар се появи още един лицензиран онлайн оператор. Колкото повече, толкова повече – възможностите за игра се увеличават, спектърът от варианти за избор пред потребителя се разгръща още по-широко. Тук ще обърнем внимание на това как се прави Elitbet влиза с най-актуалния бетинг сайт в България.

Няма нищо сложно и необичайно, като цяло говорим за стандартен процес, с който тези, имащи профили при други букмейкъри, вече са свикнали.

Още със зареждането на платформата откриваме бързо къде се намира панелът за регистрация и вход. Няма изненади в това отношение, навигацията на уебсайта е интуитивна и логична. Услугите на букмейкъра са достъпни както през компютър, така и през мобилно устройство. Все пак за откриването на сметка е препоръчително да се използва десктоп или лаптоп, тъй като трябва да се въведат задължителни данни, чието изписване е по-удобно да се осъществи през компютърна клавиатура, а не през тъчскрийна на смартфона. Но няма проблеми да се създаде профил и през „умния телефон“, няма ограничения в този смисъл. Всички услуги, които са достъпни в основната уеб версия на сайта, са налични и през мобилната.

Каква информация изисква букмейкърът за създаване на профил?

За всеки, който и преди си е откривал акаунт при хазартен оператор в интернет, регистрацията в Elitbet.bg не би трябвало да представлява каквато и да е трудност. Компанията изисква от своите клиенти да предоставят набор от лични данни, без които няма как да се открие сметка в системата за онлайн залози. Неизменно трябва да се запишат трите имена датата на раждане, единният граждански номер, както и номер на личен документ. Няма как да се пропусне тази част, като това изискване е стандартно при всички други легални букмейкъри в страната. Освен това се посочва постоянен адрес по местоживеене, оставят се и данни за контакт – телефонен номер и електронна поща. Абсолютно е задължително всички вписани данни да бъдат верни и коректно попълнени. Няма място за измислени имена и псевдоними – това първо противоречиви на законовите изисквания, а също така ще създаде бъдещи проблеми на самия потребител, когато реши да си тегли печалбите. А и никак не е трудно да се засече една фалшива самоличност, при това още по време на процеса на регистрация в Елит Бет.

Това ли е всичко? Като цяло, да. Трябва да се активира профилът, след което може да се направи първи депозит в системата и играта да започне. Букмейкърът предлага различни варианти за захранване на сметката – банкови карти, банкови преводи, електронни портфейли, СМС захранване за клиенти на Виваком и А1, и други. И още нещо – за да бъде пълноценен профилът, трябва да се направи потвърждаване на самоличността на потребителя. Не е задължително тази верификация да се извърши незабавно след регистрацията, но е неизменно правило да се направи преди първото теглене. Това става, като се предостави фотокопие на личния документ, чийто номер е вписан при създаването на профил. От компанията сверяват данните и ако всичко е коректно, обикновено потвърждението идва бързо.

Elitbet registration

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber