Елегантни сандали, които можеш да съчетаеш с всичко

Елегантни сандали, които можеш да съчетаеш с всичко

Дамските елегантни сандали са един от артикулите, които могат да направят тоалета ни несравним, като същевременно ни предоставят комфорт и приятно усещане при вървене. Общо взето, този тип продукти могат да се комбинират с ежедневно облекло или стилно-елегантно, като са предназначени най-вече за второто, но това не пречи да направите и нестандартни комбинации.

Да, но има някои видове сандали, които не си отиват с всичко. В тази статия искаме да проучим света на неограничените възможности. Тоест, да видим кои елегантни сандали ще можете да съчетаете с всичко, без значение от тоалета и повода.

Цветове

Нека първо разгледаме цветовете. Дали ще търсите елегантни сандали на ток или без ток, първото, на което трябва да обърнете внимание, за да се съчетават те с всичко, е цветът. Най-подходящ, естествено, е черният цвят. Той придава онова усещане за елегантност към всяко облекло, като при това е универсално съвместим. Но не е единствено той. Можете да изберете и бели сандали, тъй като те също си подхождат с всичко, стига да помните, че ще се замърсяват много по-лесно. Други универсални цветове са бежовият и тъмносиният.

Големина на тока

Налични са множество елегантни сандали на среден ток, на нисък ток и на висок ток. Има и такива, разбира се, които са с равна подметка. Общо взето, всеки от тях, стига като дизайн и цвят да е универсален, може да се съчетае с всичко. Разбира се, като се съобразим с изискванията на времето, през което ще носим тоалета. Например, за работа е по-удачно да изберем равни обувки или на нисък ток, докато през другото време можем да заложим и на среден или висок. Отново, всички те са универсални, що се отнася до височината, така че е от значение какви са дизайнът и цветът.

Декорации

Общо взето, що се отнася до декорациите, за да е универсален един модел, трябва да е сравнително изчистен. Това е най-добра опция номер едно. Най-добра опция номер две са малки инкрустирани камъчета, които да не са обемни по размер и да не заемат цялата повърхност на сандалите. Тези две възможности са възможно най-универсални, тъй като можете не само да ги съчетаете с всичко, но и да ги използвате по всякакви поводи.

Каишки

Оптимален вариант са една до две каишки, които обхващат крака ви отгоре и отстрани. Това е най-универсалната опция. Друг модел, който би подхождал почти на всичко, са елегантни сандали с по-високи каишки, които обхващат и долната част на подбедрицата ви. По-обемистите, инкрустираните с обемни декорации или със залепен пух каишки не са особено подходящи, тъй като има много неща, с които не си подхождат.

Многоцветни – да или не?

Някои видове сандали се произвеждат в повече от един цвят. Ако двата цвята са универсални и си подхождат добре, сандалите са чудесен избор за всеки тоалет. Ако са с акцентирани контрасти, ярки цветове от типа на червено, жълто, розово и други подобни, то тогава няма да са подходящи за всеки един тоалет. Ако искате сандали с няколко цвята, оптимален вариант са комбинациите черно-бяло, черно-тъмносиньо, бяло-синьо и бяло-бежово.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24