Денят на народните будители беше тържествено отбелязан пред президентството

Днес почитаме българските книжовници и просветители, революционери и всички, които спомогнаха за съхраняването на нашето национално самосъзнание за бъдещите поколения.

Това заяви държавният глава Росен Плевнелиев, който поздрави българските граждани по повод Деня на народните будители – 1 ноември.

По случай празника за четвърта поредна година пред президентската институция се проведе церемонията по издигането на националния флаг. Президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Росен Плевнелиев прие почетния строй на Националната гвардейска част пред сградата на „Дондуков“ 2, след което Гвардейският представителен духов оркестър изпълни националния химн и беше издигнато знамето на Република България.

Rosen Plevneliev 2015

На церемонията присъстваха заместник министър-председателят по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева, представители на държавни институции, много граждани.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на прессекретариата на Президента на България)Преди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Пеперуда, кацнала на рамото
Премиера на 28 септември, 18 часа, кино "Одеон", София

barcelona stoichkov stara zagora
stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема