Атрактивно представяне на Стара Загора на най-голямото българско туристическо изложение „Ваканция и спа Експо“

С атрактивен щанд и множество изненади Община Стара Загора посреща посетители на най-голямото българско туристическо изложение, организиращо се за 40-и път – „Ваканция и спа Експо“ в Интер Експо център в София. То се провежда от 12 до 15 март и се очакват над 200 участници от 14 различни държави.

Събитието беше открито от министъра на туризма Зарица Динкова, а част от него са и ресорният зам.-кмет на община Стара Загора Милена Желева, началникът на отдел „Култура“ Диана Атанасова, началникът на отдел „Туризъм“ Маргарита Крумова, както и част от екипа на Туристическия информационен център.

Тази година Стара Загора впечатлява публиката с участието на Държавния куклен театър и тяхната интерактивна жаба, както и със зрелищните представления на Старозагорската опера. За най-любопитните посетители е представена и чисто нова атракция – колело на късмета, чрез което могат да се докоснат до аромата на специално създадени от шеф Ради Стамболов бонбони с вкус на липа или да спечелят тематичен сувенир за спомен.

Посетителите на старозагорския щанд могат да отпият и чаша горещ чай от липа – така обичан символ на града, както и да се снимат с атрактивна селфи рамка.

sz spa 1

sz spa 2

sz spa 3

sz spa 4

новини Стара Загора  www.infoz.bg

На подобна тема