„Най-щастливото турне“ на Графа идва в Стара Загора със зелена кауза

„Най-щастливото турне“ на Графа идва в Стара Загора със зелена кауза

Да сме щастливи, да споделяме положителни емоции чрез музиката и да сме по-добри са усещания, които задължително съпътстват всичките концерти на Влади Ампов – Графа. На 28 юни 2024 г. заедно с ПроКредит Банк той открива лятното си турне с концерт в Летният театър в Стара Загора.

Публиката ще се наслади на невероятната музика на Графа, впечатляващите мултимедийна сценография, танцьори и пироефекти и на възможността да бъде част от зелената идея на събитието. Инициативата е на неговия генерален партньор ПроКредит Банк, подкрепена от Община Стара Загора и БулЕкоПак.

Още на входа на Летния театър публиката ще забележи контейнерите за разделно събиране на отпадъци и ще получи информация как да спечели страхотни награди, като се включи в кампанията на ПроКредит Банк. Нейната цел е мястото на провеждане на концерта да остане чисто след неговия край – без разхвърляни пластмасови чаши, бутилки и хартиени отпадъци. Вярваме, че заедно с общи усилия можем да оставим както театъра, така и природата чисти. Банката организира игра за всички посетители, условията за която ще разберат на място. От „Тролейбусни и автобусни превози“ – Стара Загора, които също са партньор на събитието, информират, че до Летния театър може да се стигне с електробусите на дружеството, като призовават всички да се движим свободно с грижа за околната среда.

Концертите от „Най-щастливото турне“ са истински празник за посетителите му. Графа, партньорите и екипа на събитието не пестят сили, стредства и енергия, за да пренесат на сцените невероятната шоу продукция от стадион „Васил Левски“. Билети за концерта в Стара Загора на 28 юни все още са налични в мрежата на „Ивентим“ и каса „Верди арт“.

grafa sz 

новини Стара Загора  www.infoz.bg