Първият печеливш от лотарията на НАП ще бъде изтеглен на 20 декември

Първият печеливш от лотарията на НАП ще бъде изтеглен на 20 декември

Първият късметлия в лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите (НАП) и Министерство на финансите ще стане ясен на 20 декември 2015 г. Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“.

Спечелилият ще получи модерен смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 сим-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. До края на играта приходната агенция ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа следващата година.

До момента сайтът на играта е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са около 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на приходната агенция 0700 18700.

От агенцията напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

infoz autor www.infoz.bg

На подобна тема