Да помогнем на Валентин Михов!

Валентин Михов е болен от диабетно стъпало. Заболяването води до редица увреждания на организма и тежка инфекция, която заразява костната тъкан. Последващата диагноза е остеомиелит. Налага се Валентин редовно да постъпва за болнично лечение с вакуум терапия.

При прогресиране на инфекцията може да се стигне до ампутация на крака. Вакуум терапия е най-ефективна в неговия случай и дава най-осезаем терапевтичен ефект. Лечението с такъв уред е на стойност 100 лева на ден. Един курс може да продължи до 30 дни. Възможно е уредът да се наеме, но се оказва, че това не винаги може да се случи, тъй като има и много други пациенти с такъв проблем. По лекарска препоръка семейството на Валентин се спира на другия по-добър вариант - закупуване на апарат за ваккум терапия. Стойността на апарата е  16 800 лева. Вече има набрани 5000 лв. Необходими са още 11 800 лева.

Близките на Валентин Михов се нуждаят от вашата подкрепа и ви молят да се присъедините към кампанията за набиране на средства за закупуване на апарата.

За повече информация, може да се свържете се с Калинка Михова на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и телефон 0898 714 174.

Вашата финансова подкрепа можете да изпратите на следната сметка:
SG Експресбанк АД, гр. Стара Загора
IBAN:- BG72TTBB94005527344949
BIC:  TTBBBG22
Титуляр на сметката: Валентин Величков Михов

За текст в платежното нареждане моля да посочите "За лечение и възстановяване на Валентин".

Благодарим Ви!

kampania valio 

infoz autor  www.infoz.bg

Теми: