Easypay пусна безплатна карта за теглене на паричен превод от банкомат

Получаване на паричен превод с карта от банкомат е последното нововъдение, разработено от Easypay, за улеснение на клиентите.

Изпратените парични преводи от България и чужбина вече могат да бъдат изтеглени от всеки банкомат в страната, освен директно от касите на Easypay. Картата се издава безплатно и гарантира на притежателите й възможност за сигурен и бърз достъп до парите 24 часа в денонощието.

EasypayНовата услуга стартира пилотно през месец март 2016 в част от офисите на Easypay в Източна и Централна България, като поетапно ще бъде въведена и в цялата страна. Услугата e съвместен проект на Easypay и Тексимбанк.

Банковата карта осигурява възможност за безплатно теглене на паричен превод от всеки банкомат в страната, независимо от обслужващата банка. Клиентите могат да я получат в офисите на Easypay, заедно с разписката за получаване на превода. Парите могат да бъдат изтеглени веднага чрез определен брой безплатни транзакции, описани в разписката. В случай, че изпратената сума е по-голяма от 400 лева, веднага след първото теглене от банкомата, клиентът може да продължи да тегли до пълното усвояване на превода. Картата става невалидна след изтегляне на цялата сума от един паричен превод, получен чрез системата на Easypay. Тя не може да бъде презареждана и не е предназначена за разплащания в Интернет или в търговската мрежа.

Допълнителна информация
„Изипей“ АД е оператор на платежната система Easypay, която позволява извършване на парични преводи и плащания в реално време до всяка точка на страната. Системата дава възможност за погасяване на задължения към всички по-големи комунални дружества в България и не изисква предварителна регистрация. Клиентите на Easypay могат да плащат сметките си за ток, телефон, вода, парно, интернет, кабелна телевизия и други. На касите на Easypay могат да се заплащат сметки едновременно към над 250 дружества в страната.

infoz autor www.infoz.bg