9-годишният Калоян се нуждае от нашата помощ

9-годишният Калоян от Варна спешно се нуждае от средства за химиотерапия и трансплантация на стволови клетки в чужбина. От две години момчето и семейството му водят ежедневна битка с коварната диагноза – остра лимфобластна левкемия.

Преди дни лекари от Университетската болница в германския град Есен са дали надежда на детето и близките му за преборване с тежкото заболяване. За лечението и нови изследвания обаче са нужни 310 000 евро.

kaloyanСредствата са необходими за операцията и за намиране на донор, както и за последващо лечение, но от клиниката искат цялата сума преди началото на терапията. Необходими са и пари за пътуването и престоя на семейството в Германия.

Калоян има сестричка, която също ще бъде подложена на изследвания за съвместимост. Момчето вече е започнало химиотерапиите в България. Близките му очакват и информация от Фонда за лечение на деца в чужбина за поемане на част от сумата.

Още информация на фейсбук страницата

Сметката, по която могат да се превеждат средства в помощ на Калоян, е:
Райфайзенбанк
BG95RZBB91554030204317 BIC RZBBBGSF
Антонина Костадинова Михайлова

Репортаж на БиТВ

infoz autor www.infoz.bg

Светът

ФБР организира операция по претърсване на дома на включения в санкционния списък на САЩ руски олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

* * *
Европейският парламент призова Европейската комисия да предприеме незабавни действия в защита на полските граждани и основите на правото на Съюза, като задейства механизма за условност. Европейската комисия ще санкционира Полша за решение на нейния Конституционен съд, "представляващо пряко предизвикателство по отношение на единството на европейския правов ред", заяви председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

* * *
Полша увеличи двойно военните по границата си с Беларус. Почти 6000 полски войници вече охраняват границата на страната с Беларус, засилвайки мерките за сигурност срещу мигрантска вълна

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни