Изипей ще плати на 500 късметлии сметките за ток

500 клиенти на Изипей и абонати на EVN България имат шанс да получат обратно парите си за ток. Потребителите от Югоизточна България могат да се възползват от нова промоционална кампания на системата за платежни услуги в периода 25 април – 10 май 2015 г. В провелия се през месеците март и април първи етап на инициативата, Изипей върна общо 16 629 лв. на спечелилите на томболен принцип 500 домакинства.

Най-много късметлии бяха отчетени в районите на Пловдив, Хасково, Стара Загора, Кърджали и Бургас. След приключване на втората фаза на кампанията, общият им брой ще достигне 1000.

В инициативата могат да участват абонатите на EVN България, погасили сметките си за електроенергия на касите на Изипей в посочения период. Територията на промоцията включва всички градове, обслужвани от EVN България, в областите Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Смолян, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Хасково.

EasyPay logoКампанията стартира по повод въвеждането на нови функционалности за плащане на ток от Изипей и EVN България. От 25 март домакинствата вече имат възможност да погасяват задълженията си по всяко време на месеца. Нововъведението позволява на клиентите да изчистват не само актуални, но и стари сметки или да ги изплащат частично. Като част от подобрената услуга,абонатите могат да получат фактури с още по-детайлна информация, включително показания на електромерите и стари задължения.
Системата за платежни услуги Изипей улеснява погасяването на битови сметки в цялата страна. Компанията постоянно разширява мрежата си от търговски партньори, благодарение на което потребителите имат възможност да заплащат задълженията си на все повече каси в България.

Допълнителна информация
„Изипей“ АД е оператор на платежната система Изипей, която позволява извършване на парични преводи и плащания в реално време до всяка точка на страната. Системата дава възможност за погасяване на задължения към всички по-големи комунални дружества в Българияи не изисква предварителна регистрация. Клиентите на Изипей могат да плащат сметките си за ток, телефон, вода, парно, интернет, кабелна телевизия и други. На касите на Изипей могат да се заплащат сметки едновременно към над 250 дружества в страната.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Изипей АД)

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...

Светът

ФБР организира операция по претърсване на дома на включения в санкционния списък на САЩ руски олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

* * *
Европейският парламент призова Европейската комисия да предприеме незабавни действия в защита на полските граждани и основите на правото на Съюза, като задейства механизма за условност. Европейската комисия ще санкционира Полша за решение на нейния Конституционен съд, "представляващо пряко предизвикателство по отношение на единството на европейския правов ред", заяви председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

* * *
Полша увеличи двойно военните по границата си с Беларус. Почти 6000 полски войници вече охраняват границата на страната с Беларус, засилвайки мерките за сигурност срещу мигрантска вълна

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

На подобна тема

Най-четеното от последните дни