Шестият етап от Международната колоездачна обиколка на България стартира от Мъглиж

Стартът на шестия етап от 65-ата Международна колоездачна обиколка на България ще бъде даден на 2 септември в 14:15 часа от Мъглиж. Дължина на трасето е 132 км, съобщиха от пресцентъра на МВР.

  • road bikesИталианецът Марко Текио (UNIEURO) спечели 65-та международна колоездачна обиколка на България, а най-добре представилият се българин Евгени Балев (Несебър) е на шесто място.

Движението продължава по път I-6 до кръстовище с път I-5, по път I-5 до Казанлък (около 14:45 часа) - път I-6 до Калофер (около 15:40 часа) – Карлово (около 16:10 часа) – с. Кърнаре (около 16:35 часа), по път II -35 (Троянски проход) до Троян, където е финалът около 17:40 часа.

В посочените часове по пътищата е възможно затруднено движение и образуване на колони.

От Пътна полиция призовават водачите на автомобили да бъдат внимателни и търпеливи, да не предприемат рискови маневри и изпреварване, и да се съобразяват с указанията на полицейските органи, осигуряващи охраната и съпровождането на колоната от състезатели.


  • Александър Алексиев донесе първа етапна победа за България в тазгодишното издание на колоездачната обиколка на страната. Състезателят на КК "Несебър" спечели 5-ия етап от Елена до Мъглиж с дължина 79 километра с време 1:48.22 часа
  • Италианецът Марко Текио от отбора на "Униеуро" спечели третия етап в 65-ата колоездачна Обиколка на България.
  • Филипо Фиорели от отбора на "Делио Галина" спечели втория етап в 65-ата колоездачна Обиколка на България.
  • Победител при първия етап е казахстанецът Евгений Гидих от "Вино 4 - Евър".

www.infoz.bg

На подобна тема