Ерос Рамацоти гостува с грандиозен концерт в София

От 12 май 2015 г. новият албум на Ерос Рамацоти “Perfetto” е на музикалния пазар в цял свят, включително и в България. По стара традиция за звездата той излиза едновременно на италиански и испански. “Perfetto” включва общо 14 нови парчета, които са записани в различни студия в Лос Анджелис, Милано и Рим през последната една година. Дискът е продуциран от самия Ерос Рамацоти, под вещия надзор на Клаудио Гуидети.

Eros visual 1 В албума вземат участие различни музиканти, които и преди са работили с изпълнителя по различни проекти - Вини Колаюта на барабани (работил с Джон Мичъл, Хърби Хенкок, Куинси Джоунс, Ленърд Коен) и Майкъл Ландау на китара (работил с Майкъл Джексън, Джеймс Тейлър, Майлс Дейвис и др.), съобщиха от агенция MOKO Solution.

“Perfetto” бележи голямото завръщане на Ерос към композициите, изпълнени с живи инструменти и далеч по-малко електронна музика, отколкото при повечето записи от днешно време. Първият сингъл от проекта “Alla Fine Del Mondo” вече разби класациите в Италия, Франция и Испания. Според спецовете в огромни хитове ще се превърнат и парчетата “Il Tempo Non Sente Ragione” и заглавното “Perfetto”. Почитателите на италианската звезда подчертават в социалните мрежи, че дискът звучи много по-близо до класическите записи на Ерос от началото и средата на 90-те.

Световното турне на Ерос Рамацоти, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало на едно място най-големите му хитове, стартира през есента. София също ще стане част от обиколката на 26 септември 2015 г.

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в “Арена Армеец” са в шест различни категории, а цените са от 60 до 120 лева. Билети можете да намерите и онлайн.

На официалната страница за концерта във Facebook ще намерите за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на агенция MOKO Solution)

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...

Светът

Решението на Джо Байдън за създаване на стратегически Индийско-тихоокеанско съюз с Австралия и Великобритания, целящ да противодейства на Китай, разгневи лидери в Европейския съюз. Те се чувстват изоставени и приемат този ход като, връщане към политиката на Тръмп спрямо Европа

* * *
В Русия се провеждат парламентарни избори, като всички изборни секции са отворени от петък. Заради коронавирусната пандемия изборите в Руската федерация продължават до неделя. 110-милиона, имащи право на глас, избират депутати в Думата, долната камара на парламента, а също и представители в регионалните съвети

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

На подобна тема

Най-четеното от последните дни