Ерос Рамацоти гостува с грандиозен концерт в София

От 12 май 2015 г. новият албум на Ерос Рамацоти “Perfetto” е на музикалния пазар в цял свят, включително и в България. По стара традиция за звездата той излиза едновременно на италиански и испански. “Perfetto” включва общо 14 нови парчета, които са записани в различни студия в Лос Анджелис, Милано и Рим през последната една година. Дискът е продуциран от самия Ерос Рамацоти, под вещия надзор на Клаудио Гуидети.

Eros visual 1 В албума вземат участие различни музиканти, които и преди са работили с изпълнителя по различни проекти - Вини Колаюта на барабани (работил с Джон Мичъл, Хърби Хенкок, Куинси Джоунс, Ленърд Коен) и Майкъл Ландау на китара (работил с Майкъл Джексън, Джеймс Тейлър, Майлс Дейвис и др.), съобщиха от агенция MOKO Solution.

“Perfetto” бележи голямото завръщане на Ерос към композициите, изпълнени с живи инструменти и далеч по-малко електронна музика, отколкото при повечето записи от днешно време. Първият сингъл от проекта “Alla Fine Del Mondo” вече разби класациите в Италия, Франция и Испания. Според спецовете в огромни хитове ще се превърнат и парчетата “Il Tempo Non Sente Ragione” и заглавното “Perfetto”. Почитателите на италианската звезда подчертават в социалните мрежи, че дискът звучи много по-близо до класическите записи на Ерос от началото и средата на 90-те.

Световното турне на Ерос Рамацоти, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало на едно място най-големите му хитове, стартира през есента. София също ще стане част от обиколката на 26 септември 2015 г.

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в “Арена Армеец” са в шест различни категории, а цените са от 60 до 120 лева. Билети можете да намерите и онлайн.

На официалната страница за концерта във Facebook ще намерите за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на агенция MOKO Solution)

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема