Движението по републиканските пътища в област Стара Загора е без ограничение

Пътните настилки в страната са предимно заснежени, на места мокри, по усойните места заледени, почистени и обработени. Температурите са между минус 20 и минус 2 градуса. В Стара Загора термометърът отчита в 9:30 часа минус 8 градуса.

hainboazВъзстановено е движението за всички МПС по път III-554 Гълъбово - Симеоновград - Харманли. Отпада ограничението за движение на тежкотоварни автомобили над 12 т по път I-6 Гурково - "Петолъчката" на територията на област Сливен. Отпада ограничението и за движение на МПС над 12 тона по път II-55 Гурково - Нова Загора.

Проходът Хаинбоаз е отворен за движение за всички моторни превозни средства, а през прохода Шипка е забранено преминаването на товарни автомобили над 12 тона и на ремаркета и полуремаркета над 10 тона.

www.infoz.bgТеми:

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, нека професионалният празник бъде ден на удовлетворение и признание за достойния миньорски труд. С благодарност за Вашата всеотдайна всекидневна работа и с пожелания за здраве, успехи и благополучие. Честит Ден на миньора! - АНДОН АНДОНОВ - Изпълнителен директор