Движението по републиканските пътища в област Стара Загора е без ограничение

Пътните настилки в страната са предимно заснежени, на места мокри, по усойните места заледени, почистени и обработени. Температурите са между минус 20 и минус 2 градуса. В Стара Загора термометърът отчита в 9:30 часа минус 8 градуса.

hainboazВъзстановено е движението за всички МПС по път III-554 Гълъбово - Симеоновград - Харманли. Отпада ограничението за движение на тежкотоварни автомобили над 12 т по път I-6 Гурково - "Петолъчката" на територията на област Сливен. Отпада ограничението и за движение на МПС над 12 тона по път II-55 Гурково - Нова Загора.

Проходът Хаинбоаз е отворен за движение за всички моторни превозни средства, а през прохода Шипка е забранено преминаването на товарни автомобили над 12 тона и на ремаркета и полуремаркета над 10 тона.

www.infoz.bgТеми:

Инструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД