Обявен е конкурс за 175 длъжности в пожарните служби в цялата страна

Обявен е конкурс за 175 длъжности в пожарните служби в цялата страна

Обявен е конкурс за 175 вакантни младши изпълнителски длъжности в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”. Срокът, в който желаещите могат да подадат своите документи, е до 14 февруари 2017 г.

Свободните позиции, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка, са за пожарникари, спасители и водачи на специални автомобили. В рамките конкурса са обявени и две вакантни позиции за водолази в дирекциите в София и Бургас. Конкурсът обхваща пожарните служби в цялата страна, с изключение на тези в Силистра, Габрово и Разград.

www.infoz.bg

Теми:

Светът

Министърът на външните работи на Китай Ван И заяви, че различните едностранни санкции или рестрикции срещу Афганистан трябва да бъдат вдигнати колкото се може по-скоро

* * *
Федералният резерв на САЩ даде сигнал, че повишаване на лихвите може да последва по-бързо от очакванията. Централната банка предвижда, че инфлацията ще достигне 4,2% през 2021 г., над два пъти повече от целевото равнище, и тя заема позиция за действия за овладяването ѝ. Действията може да протекат бавно, като се очаква лихвите да нараснат до 1% през 2023 г. и до 1,8% през 2024 г. Фед съобщи също, че ще удвои нивото на повторно изкупуване на ежедневните си пазарни операции до 160 млрд. долара спрямо 80 млрд. долара.

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

На подобна тема

Най-четеното от последните дни