Lidl с атрактивни предложения за туристите по Черноморието

Lidl с атрактивни предложения за туристите по Черноморието

Lidl България стартира специална кампания в подкрепа на пълноценното летуване под надслов „Lidl говори на морски“. С много хумор и забавления веригата представя най-добрите летни продукти в портфолиото си в серия от събития по Черноморието.

Активностите ще се проведат в четири морски града – Варна, Бургас, Равда и Балчик, където за всички жители и гости са предвидени много забавни игри и награди. Събитията стартират този уикенд във Варна и Бургас и ще се провеждат в следобедните часове от 16:00 до 20:00 часа. Специални поп-ъп щандове ще посрещат туристи и жители на морските градове на централни локации и ще предлагат много развлечения, игри, изненади и слънчева защита с качествени продукти от портфолиото на Lidl.

Сред най-добрите летни предложения, включени в кампанията, са продуктите на марката Cien, които предлагат надеждни решения и правят грижата за здравето и красотата достъпна за всички. Клиентите на веригата могат да се възползват от разнообразието от продукти за ежедневна употреба, както и от специализираните серии и продукти за специфичните нужди на тялото и косата. За плажуващите марката предлага и специална серия слънцезащитни кремове, подходящи за всеки тип кожа. За да осигури пълноценното летуване на своите клиенти, Lidl представя не само пълен асортимент от продукти в различните категории, но и професионална консултация за красива коса, здрава кожа и съвети за ежедневна грижа, всички от които могат да бъдат открити от потребителите.

Освен продукти за грижа за кожата Lidl включва в кампанията и предложения за лятна разхлада, които покриват широка гама от безалкохолни напитки и сладоледи. Заедно с много забавления, награди и изненади, участниците ще имат възможност да се разхладят и със свежи коктейли, направени от продукти на Lidl, отличени преди няколко месеца с награда BestBuy за най-добро съотношение цена-качество в категория „Безалкохолни, газирани, сокове“.

Дати и локации за провеждане:

22 и 23 юли
Варна, ул. "Пресла"в, до Катедралата
Бургас, Пантеона

29 и 30 юли
Равда, площад пред кметството
Балчик, вход на Морската алея

5 и 6 август
Бургас, пл. "Тройката"
Варна

12 и 13 август
Равда, площад пред кметството

www.infoz.bg

 

Теми: