Молитва за Стара Загора е номинирана за Туристическо събитие на 2017 г.

Светлинно-звуковият спектакъл "Молитва за Стара Загора", който се състоя на Мемориалния комплекс Бранителите на Стара Загора 1877 г., по повод 140 години от боевете за града, е номиниран в категорията "Туристическо събитие" в Годишните награди в областта на туризма.

Молитва за Стара ЗагораВ същата категория се съревновават още 34 събития, състояли се през 2017 г. На този етап старозагорската номинация убедително води със събрани най-много гласове.

Участниците в състезанието са разпределени в общо 16 категории. Гласуването продължава до 10 декември. Победителите ще бъдат обявени на церемония през декември.

molitva 2

Венета Асенова | www.infoz.bg

Светът

Решението на Джо Байдън за създаване на стратегически Индийско-тихоокеанско съюз с Австралия и Великобритания, целящ да противодейства на Китай, разгневи лидери в Европейския съюз. Те се чувстват изоставени и приемат този ход като, връщане към политиката на Тръмп спрямо Европа

* * *
В Русия се провеждат парламентарни избори, като всички изборни секции са отворени от петък. Заради коронавирусната пандемия изборите в Руската федерация продължават до неделя. 110-милиона, имащи право на глас, избират депутати в Думата, долната камара на парламента, а също и представители в регионалните съвети

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни