Събират се номинации за наградата „Герой на децата”

Познавате ли човек или група хора, които са повлияли за подобряването на живота на децата в България? Има ли личност, която с работата си, доброволческите си усилия или идеите си е променила мисленето и средата, за да получат децата да повече възможности за развитие у нас?

Golden Apple Awards Logo BGАко познавате този „Герой на децата“ и искате усилията и постиженията му да намерят заслужено признание, номинирайте го за наградата на Национална мрежа за децата. Право да номинира за „Герой на децата“ има всеки български гражданин. Наградата се връчва вече 8 години подред в рамките на годишните награди „Златна ябълка“. Целта им е да се привлече общественото внимание към обикновени личности, които правят необикновени неща и със своята гражданска активност в областта на образованието, здравеопазването, правосъдието, възпитанието или работата с уязвими групи помагат за повече детски усмивки.

Национална мрежа за децата стартира номинациите за наградата „Герой на децата“ - най-авторитетното признание за ангажираност с живота и благосъстоянието на децата у нас. Номинациите се приемат до 1 май 2018 г., като е необходимо да се попълни формата за номиниране в сайта на Наградите. Изборът на победителя ще бъде направен с онлайн гласуване на сайта на наградите „Златна ябълка“, което ще продължи до 25 май 2018 г. Церемонията за връчване на наградите „Златна ябълка“ ще се състои на 31 май – в навечерието на Деня на детето в София.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber