Кеш Кредит организира благотворителен турнир по детски футбол

Keш Кредит организира благотворителен турнир по детски футбол на 5 февруари от 9:00 часа в Общинска спортна зала „Иван Вазов“ в гр. Стара Загора. Всички събрани средства ще бъдат дарени на Денислав Койчев, който страда от детска церебрална парализа.

Билетите за събитието са на стойност 2 лева и могат да бъдат закупени предварително в офисите на Кеш Кредит на бул. „Метрополит Методи Кусев“ 22 и на бул. „Цар Симеон Велики“ 69, както и на място в деня на мероприятието.

В благотворителния турнир на Кеш Кредит ще участват деца на възраст между 9 и 12 години. Детските клубове, които ще подкрепят събитието, са ДЮШ „Верея“ – Стара Загора, ДЮШ „Берое“ – Стара Загора, ДФК „Филипов“ – Казанлък, ФК „Арена Запад“ – Казанлък и „Олимпия Футбол Клуб“. Всички малчугани ще се включат в каузата, за да помогнат на своя връстник Дени, който има спешна нужда от лечение в Китай.

Инициативата е част от дългосрочната мисия на Кеш Кредит в подкрепа на значими социално-отговорни каузи, зад които застават служителите на компанията в офисите ѝ в цялата страна.

В благородната кауза можеш да се включиш и ТИ! Купи си билет и ела на 5 февруари от 9:00 часа в Общинска спортна зала „Иван Вазов“, за да можем заедно да дарим едно по-щастливо детство на Дени! За повече информация, моля, свържи се с екипа на Кеш Кредит на тел.: 0885 30 83 06.

Stara Zagora Event Deni

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема