Гергана Микова връчи днес Почетен знак на областния управител - Владислав Ангелов

Владислав Ангелов получи Почетния знак на областния управител на Стара Загора

Гергана Микова връчи днес Почетен знак на областния управител на Владислав Ангелов. Той е удостоен с високото отличие за безкористния му патриотизъм и благородните инициативи за популяризиране на България в Европа. Наградата му се дава и за дългогодишната му работа при изпълнението на значими обществени каузи.

Владислав Ангелов е собственик на голямата транспортна фирма „АВА Транс” ООД. Неговите тежкотоварни камиони пътуват във всички държави от Европа. Наскоро на предприемчивия българин му хрумнала идеята да постави върху превозните си средства големи снимки, запечатали различни културно-исторически забележителности от нашата страна. Сега бизнесменът е решил да „украси“ своите камиони с фотоси от Старозагорска област. Кадри от Розовата долина и Долината на тракийските царе, паметници с висока историческа значимост ще популяризират България и ще разнасят славата на Старозагорски регион в Европа, благодарение на родолюбивото начинание на Владислав Ангелов.

След връчването на отличието Владислав Ангелов благодари на г-жа Микова за оказаното внимание и заяви, че за него то е признание за скромния му труд в полза на обществото.  

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема