Жълт код за обилни валежи е обявен в 16 области в страната

Жълт код за обилни валежи е обявен в 16 области в страната

Националният институт по метеорология и хидрология обяви за 9 април жълт код за обилни валежи в 16 области в страната: Видин, Враца, Монтана, Ловеч, Габрово, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пловдив, Смолян, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, София област и София – град.

Ще има значителни валежи от дъжд. Количества за денонощието ще бъдат между 25 и 35 л/кв. м. Според прогнозата, вечерта валежите ще отслабват. Максималните температури ще бъдат между 12 и 17 градуса. На 10 април не се очакват опасни явления.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

Светът

ФБР организира операция по претърсване на дома на включения в санкционния списък на САЩ руски олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

* * *
Европейският парламент призова Европейската комисия да предприеме незабавни действия в защита на полските граждани и основите на правото на Съюза, като задейства механизма за условност. Европейската комисия ще санкционира Полша за решение на нейния Конституционен съд, "представляващо пряко предизвикателство по отношение на единството на европейския правов ред", заяви председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

* * *
Полша увеличи двойно военните по границата си с Беларус. Почти 6000 полски войници вече охраняват границата на страната с Беларус, засилвайки мерките за сигурност срещу мигрантска вълна

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни