Интерактивни обучения и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост

Проект „Интерактивни обучения и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост”

Основна цел на проекта „Интерактивни обучения и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост” е да подкрепи безработни лица до 29 годишна възраст (включително учащи се), неактивни лица и заети лица да стартират самостоятелна стопанска дейност.

Проектът подпомага младите хора чрез разработване и прилагане на по-цялостен, по-индивидуализиран и по-гъвкав подход, посредством прилагане на интерактивни обучения, индивидуални консултации и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост.

През месец април 2019 година успешно приключиха специализираните обучения по проекта, в които взеха участие над 100 лица от областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол. Към настоящият момент проектът продължава с индивидуални консултации за подготовка за самостоятелна стопанска дейност в градовете: Бургас, Казанлък, Несебър, Сливен, Стара Загора и Ямбол.

Изготвените по проекта материали и информация за актуални процедури за подкрепа на предприемачески идеи могат да бъдат открити на интернет страницата на проекта: http://bulgariabc.com.

За повече информация, заинтересованите лица могат да се свържат с Българска мениджмънт асоциация по електронна поща, телефон или чрез акаунтите на проекта във Фейсбук и Туитър.

Българска мениджмънт асоциация
Тел: 0879172 820
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Web: http://bulgariabc.com/
Facebook: fb.me/startbusinessBG
Twitter: @StartBusinessB1
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Съдържанието на публикацията е отговорност единствено на Българска мениджмънт асоциация и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз или на Управляващия орган на Програмата.

Проект „Интерактивни обучения и подкрепа за повишаване на компетенциите за самостоятелна заетост“, № BG05M9OP001-1.023-0074, се осъществява по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

opr bg

 

www.infoz.bg   www.infoz.bg (по информация на Българска мениджмънт асоциация)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24