Отборът на Стара Загора отново е републикански шампион по риболов

Отборът на Стара Загора отново е републикански шампион по риболов

Клубът по спортен риболов „Стара Загора” стана републикански отборен шампион за втора поредна година. 5-членният тим се справи отлично на състезанието на плувка на яз. „Мандра” в Бургас, проведено на 11 и 12 юли 2015 г. Индивидуалният републикански шампион също е от старозагорския тим.

Аркади Райчин и Валентин ТотевТова е Аркади Райчин, съобщи за www.infoz.bg председателят на клуба и член на отбора Валентин Тотев.

В тима на Стара Загора са участвали още: играещият треньор и 4-кратен републикански шампион Калин Митранов, Руси Жеков и Митко Апостолов.

Състезателите са ловили на плувка: бабушка, каракуда, платика и по-редки видове костури. За два дни шампионите от Стара Загора са хванали 60 кг риба.

На финала риболовни умения са демонстрирали 13 отбора. На второ място се класираха състезателите от клуба по спортен риболов към ЛРД Кърджали, на трето - клуб „Лебед” - Бургас.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg

Теми:

Светът

ФБР организира операция по претърсване на дома на включения в санкционния списък на САЩ руски олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

* * *
Европейският парламент призова Европейската комисия да предприеме незабавни действия в защита на полските граждани и основите на правото на Съюза, като задейства механизма за условност. Европейската комисия ще санкционира Полша за решение на нейния Конституционен съд, "представляващо пряко предизвикателство по отношение на единството на европейския правов ред", заяви председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

* * *
Полша увеличи двойно военните по границата си с Беларус. Почти 6000 полски войници вече охраняват границата на страната с Беларус, засилвайки мерките за сигурност срещу мигрантска вълна

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни