Светът на златните момичета

„Светът на златните момичета“ – гала спектакъл в „Арена Армеец”

За първи път в София на 21 ноември от 19:00 часа ще се проведе уникален гала спектакъл на „златните момичета“, организиран от Българската федерация по художествена гимнастика и със специалното участие на рап дуото „Скандау” и групата Depp Zone Project. В него участие ще вземат всички настоящи национални състезателки от ансамбъла и индивидуалното.

Освен тях ще видим и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които ще представят школите си от най-малките до вече порасналите гимнастички, които са бъдещето на този спорт.

„Последните години гимнастиката ни много се разви и постигна големи успехи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди, дори милиони пред телевизионния екран. Видяхме и на Световното първенство, а и на Световните купи, проведени в София, че хората ни приемат не само като спорт, но и като социален феномен, който им носи толкова много красиви емоции, който е пример за подражание, който през последните години кара хората в България и по света да изпитват възхищение, гордост и удоволствие от красотата и таланта на “златните ни момичета“. Любовта между нас и нашите фенове ражда вяра, вдъхновява и зарежда със сили. Нека чувстваме този обмен на любов по-често! Нека не само се състезаваме, но и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво за да дойдат с децата и приятелите си. Това е и основната причина да решим, че е време да започнем с тези спектакли, защото любовта между “златните момичета” и публиката на живо е кратка, поради това, че спортният им път прелита бързо. Защото имаме много за показване на любимата си публиката, имаме съчетания които са уникални, които публиката в цял свят обожава и ще бъдат показани именно на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец”, както и други красиви изненади споделя Илияна Раева.

 Голямата изненада за феновете на гимнастиката е и ексклузивното участие на група „Скандау”. „Гордеем се с успехите на нашите момичета и знаем какво им коства, защото и двамата сме бивши футболисти. За нас е огромна чест да сме част от този спектакъл и да сме на една сцена със „Златните момичета“, споделя Тото от групата.

 В „Арена Армеец“, освен „Златните момичета“, специално участие ще имат Depp Zone Project, които написаха химна на Световното първенство в София. Той ще прозвучи отново на живо със специално подготвена хореография.

Първи подобен спектакъл беше проведен в Пловдив, където залата се оказа малка за всички желаещи да видят „Златните момичета“ на България. След София да се готви Русе, където спектакълът ще се проведе на 19ноември и ще има специални изненади в „Арена Монбат Русе“.

Билетите за спектакъла са вече в продажба на сайта на epaygo.bg и на всяка каса на EasyPayв страната. Линк за закупуване на билети: https://epaygo.bg/3066669825

www.infoz.bg  www.infoz.bg (по информация на организаторите)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема