„Шоу без име“ на Нешка Робева събира благотворително над 250 участници в Стара Загора

Нешка Робева събира благотворително над 250 участници в Стара Загора в „Шоу без име“

Голям спектакъл ще събере благотворително над 250 участници на 15 декември в спортна зала „Стара Загора“ (бивша ДЗУ). „Много енергия, много емоция, много детска чистота“ – така описа събитието неговият създател Нешка Робева. Тя ще пристигне в Стара Загора заедно с петдесет души екип – професионални артисти, музиканти, танцьори.

Участие ще вземат и местните клубове по художествена гимнастика „Елит“, „Берое“ и „Импала“. Ансамбъл „Загорци“ и вокална формация към Народно читалище „Родина“ също ще се включат. Част от събитието в Стара Загора ще бъдат и националните състезатели по аеробика, които тази година извоюваха европейска титла. „Съчетавайки музика, танц и спорт се получава красота“, подчерта Робева. Тя изказа благодарност за отзивчивостта на кмета Живко Тодоров и на ресорния зам.-кмет Красимира Чахова, както и за съдействието, което е получил екипът ѝ от страна на Община Стара Загора.

Турнето на „Шоу без име“ стартира на 24 ноември в Благоевград и ще премине общо  през десет града. Финалът му ще е в Стара Загора. Сценарият и участниците за всяка спирка на спектакъла са различни, уточниха организаторите. Журито ще бъде международно, но съставът му остава изненада, допълниха те.

„Обръщайки внимание на спорта отглеждаме здрави деца, защото той е дисциплина“, каза  Робева. Тя подчерта, че събитието е благотворително и всяка подкрепа за каузата му – подпомагане на българския спорт и клубовете в страната, е добре дошла. Робева допълни, че част от средствата ще бъдат дарени за лечение на малката Йордана, която има рядко заболяване - проксимален бедрен дефицит.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, а цените им са от 15 до 40 лева.

www.infoz.bg  www.infoz.bg