Спортната легенда Йордан Йовчев: Под звуците на химна осъзнавах какъв стимул ми дава Родината, тя има много какво да разкаже

Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев популяризира българския туризъм. „Елате в моята Родина, тя има много какво да Ви разкаже“ - призовава шампионът в специално видео. В клипа той разказва за богатствата на България, за прекрасната природа, дългата история, културата, фолклора и занаятите.

Именно познавайки тези предимства на страната Министерството на туризма работи последователно за утвърждаването на страната като целогодишна туристическа дестинация. Даденостите, които има страната са и основа за богатата палитра от туристически услуги, които се предлагат у нас. Културно-исторически, балнео и спа, селски, приключенски, винено-кулинарен, морски и ски туризъм дават възможност за пътувания и почивка в четирите годишни сезона.

Jovchev

„Когато съм стоял на стълбичката за награждаване, след оспорвани битки и съм слушал химна ни винаги съм си давал сметка колко стимул ми дава Родината“, казва Йовчев в клипа. И подчертава, че всеки който дойде у нас става приятел на България и я помни за дълго. Основна цел през следващата година е както привличането на все повече чуждестранни туристи, така и насърчаването на вътрешния туризъм, разкривайки по-малко познати места и преоткривайки популярни дестинации у нас. Спорната легенда Йордан Йовчев подкрепя Министерството на туризма в неговата основна задача – България да е разпознаваемо и предпочитано място за посещения и ваканция през цялата година. Видеото на спортната легенда цели да покаже, че устойчивото развитие на туризма е кауза – обща за всички българи.

Новото видео на Йордан Йовчев в подкрепа на българския туризъм, е част от проекта „Естествено в България“ под патронажа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Инициативата, обявена от Министерството на туризма бе представена през февруари 2019 г. с клип на шампиона Кубрат Пулев, който разкрива потенциала на България като туристическа дестинация.

Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев популяризира българския туризъм

www.infoz.bg  www.infoz.bg (по информация на Министерство на туризма)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24