Започна продажбата на билети за Европейското първенство по волейбол за мъже

Стартира продажбата на билети за Европейското първенство по волейбол за мъже

На 5 август 2015 г. започна продажбата на билетите за мачовете от Европейското първенство по волейбол за мъже, които ще се изиграят в България от 9 до 18 октомври. Всички фенове могат да си закупят пропуски в мрежите на ticketportal.bg за София и eventim.bg за Варна.

Двубоите от големия континентален форум в София ще се изиграят в зала Арена Армеец, а във Варна – в обновения Дворец на културата и спорта.

Българският национален отбор ще изиграе всичките си срещи в столичната зала Арена Армеец. Той е в група А заедно с Германия, Холандия и Чехия. Цените на билетите за един ден от груповата фаза, която ще се проведе на 9, 10 и 11 октомври, са от 5, 10, 15 и 20 лева.

Зала Конгресна в Двореца на културата и спорта във Варна ще приеме всички срещи от Група С, в която водач е настоящият световен шампион Полша, а останалите тимове са Беларус, Белгия и Словения. Цените на билетите за един ден от груповата фаза са от 5, 10 и 15 лева.

Европейско първенство по волейбол за мъжеПочитателите на волейбола ще имат възможност да се възползват и от намаления при закупуването на пакет билети, който включва трите дни от груповата фаза на надпреварата.

На 13 и 14 октомври Арена Армеец в София ще бъде домакин и на срещите от осминафиналните плейофи и четвъртфиналите, като единичните цени на билетите са от 6, 12, 17 и 25 лева на мач. Най-важните мачове на Евроволей 2015 – тези от финалната четворка, които ще разпределят медалите на 17 и 18 октомври, също ще се проведат в българската столица. За двата полуфинала и големия финал цените на билетите са от 10, 15, 25 и 30 лева на среща.

За последните четири фази от първенството на Европа любителите на волейбола ще могат да си закупят и семеен пакет, който включва 4 билета за един двубой със специална отстъпка. Българската федерация волейбол ще дари част от приходите от продажбата на билети за благотворителна кауза, която ще бъде официално обявена в близките дни.

Ето и всички отстъпки за тридневни или семейни пакети:

Отстъпки за тридневен пакет от груповата фаза във Варна:
Билет за един ден от 5 лева – за три дни 12 лева
Билет за един ден от 10 лева – за три дни 25 лева
Билет за един ден от 15 лева – за три дни 40 лева

Отстъпки за тридневен пакет от груповата фаза в София:

Билет за един ден от 5 лева – за три дни 12 лева
Билет за един ден от 10 лева – за три дни 25 лева
Билет за един ден от 15 лева – за три дни 40 лева
Билет за един ден от 20 лева – за три дни 50 лева

Семеен пакет за осминафиналните плейофи и за четвъртфиналите в София:

Четири билета от по 6 лева – 20 лева
Четири билета от по 12 лева – 40 лева
Четири билета от по 17 лева – 58 лева
Четири билета от по 25 лева – 90 лева

Семеен пакет за мачовете от финалната четворка в София:

Четири билета от по 10 лева – 35 лева
Четири билета от по 15 лева – 50 лева
Четири билета от по 25 лева – 90 лева
Четири билета от по 30 лева – 100 лева

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Българската федерация по волейбол)