Туристите, пътуващи за Гърция, преминават само през Граничен пункт Кулата

Всички граждани, пътуващи с туристическа цел към Република Гърция, мога да преминат само през Граничен контролно-пропускателен пункт Кулата. Всички туристи ще се пропускат на влизане в България на работещите гранични пунктове без ограничения, информират от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

gkpp 1

На Граничен контролно-пропускателен пункт Капитан Петко войвода и Граничен контролно-пропускателен пункт Ивайловград не се пропускат пътници с туристическа цел към Гърция.

От 14:00 часа на 5 юли и на Граничен контролно-пропускателен пункт Маказа ще бъде преустановено пропускането на туристи. През граничния пункт ще преминават собственици на имоти в Гърция с документ за собственост.

На Граничен контролно-пропускателен пункт Илинден и Граничен контролно-пропускателен пункт Капитан Петко войвода към Гърция се пропускат товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи, на Граничен контролно-пропускателен пункт Ивайловград – само сезонни работници.

Не се извършва преминаване през Граничен контролно-пропускателен пункт Златоград и в двете посоки.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Пресконференция на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов и Националния оперативен щаб, 21-01-2021

На подобна тема

Най-четеното от последните дни