Живко Тодоров

Живко Тодоров поздравява жителите на Община Стара Загора за коледно-новогодишните празници

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров отправи поздрав към жителите и гостите на общината по повод предстоящите празници. „В днешната трудна за целия свят ситуация, съпричастността, помощта и добротата са нашето най-голямо и силно предимство“ – казва Живко Тодоров. Вижте пълния текст на поздравлението.

Уважаеми жители и гости на община Стара Загора,
Скъпи съграждани,

Изпращаме една изключително динамична и изпълнена с предизвикателства година. В днешната трудна за целия свят ситуация, съпричастността, помощта и добротата са нашето най-голямо и силно предимство. Доброто не се мери по големина. Всяко желание и участие са равни и показват нашата сила като общност и хора, които се грижат един за друг, без да се познават, без да искат в замяна нещо друго, освен да сме здрави. Бих искал да благодаря на всички старозагорци, които положиха усилия и оказаха помощ и подкрепа на хора в нужда.

Нека всеки посрещне един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово, заобиколен от любимите си хора.

Пожелавам на всички мирна, щастлива и благодатна 2021 година!

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24