Кметът Живко Тодоров получи номинация за честванията по повод Трети март в конкурса „Кмет на месеца“

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров е номиниран за кмет на месец март в месечното издание на конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Мартенското издание е посветено на честванията по повод Националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България на тема „Духът на Свободата“.

kmeta bg konkurs

Към момента Живко Тодоров води убедително с над 91% от гласувалите (до късния следобяд на 12 март) пред своите съперници в категория „Общини с население над 50 хиляди жители“ Иван Портник (кмет на община Варна) и Здравко Димитров (кмет на община Пловдив).

Припомняме, че в навечерието на Националния празник 3 март алпинисти монтираха 32-метров трикольор на емблематичния паметник на Самарското знаме на мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Хиляди старозагорци и гости на града отрупаха с цветя Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“ в знак на почит и признателност към знайните и незнайни герои, извоювали Свободата на България.

Конкурсът „Кмет на месеца“ се провежда в три категории – големи, средни и малки общини, като във всяка има по 5 предложения.

  • Гласуването ще продължи до 31 март (включително) на платформата https://www.kmeta.bg/

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg