Зам.-кметът Красимира Чахова поздрави баскетболистките на Стара Загора за спечелването на Купа България

Зам.-кметът Красимира Чахова поздрави баскетболистките на Стара Загора за спечелването на Купа България

Женският баскетболен отбор „Берое – Стара Загора“ завоюва за втора поредна година Купа България. Зеленият тим спечели безапелационно в мач срещу „Монтана 2003“ през изминалата седмица в софийската зала „Триадица“. „Искам да Ви благодаря за усилията, за всеотдайността , за духа и за силата на характера, които показвате.

Благодаря и на треньорския екип в лицето Таня Гатева и Неманя Ламбергар, които успяха да запазят гръбнака на отбора и го надграждат всяка следваща година, за това, че горят в работата си“, с тези думи се обърна ресорният зам.-кмет Красимира Чахова към отбора на Баскетболен клуб „Берое – Стара Загора“. Тя пожела на присъстващите в края на тази седмица да завоюват Купата на Адриатическата лига и изрази признателността си към основния спонсор на зеления тим фирма „Градус“ и лично към Иван Ангелов, който спомага за възраждането на женския баскетбол в града, за което бе удостоен със специален плакет на Община Стара Загора.

„Благодаря на моите момичета, които показаха изключителен професионализъм, характер и сърцата игра. Благодаря на нашия основен спонсор, който повярва в нас и ни помогна да израснем. Благодаря на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров за подкрепата, която има спорта в града“, сподели и старши треньорът на Баскетболен клуб „Берое – Стара Загора“ Таня Гатева.

Красимира Чaхова припомни, че през 2020година е направен ремонт на спортната настилка, както и е подменена изцяло дограмата на спортното съоръжение. Това е поредно подобрение, което Община Стара Загора извърши в спортна зала „Стара Загора“. Всяка една от баскетболните дами получи плакет за високи спортни постижения, грамота и подарък от Община Стара Загора, жест на признателност получиха още и президентът на клуба Валентин Тотев, изпълнителният директор Иван Николов и помощник-треньорът Неманя Ламбергар.

IMG 3649

IMG 3718

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

Светът

Решението на Джо Байдън за създаване на стратегически Индийско-тихоокеанско съюз с Австралия и Великобритания, целящ да противодейства на Китай, разгневи лидери в Европейския съюз. Те се чувстват изоставени и приемат този ход като, връщане към политиката на Тръмп спрямо Европа

* * *
В Русия се провеждат парламентарни избори, като всички изборни секции са отворени от петък. Заради коронавирусната пандемия изборите в Руската федерация продължават до неделя. 110-милиона, имащи право на глас, избират депутати в Думата, долната камара на парламента, а също и представители в регионалните съвети

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни