Какви са начините букмейкърите да привлекат нови клиенти?

Букмейкърите са основни играчи в хазартната индустрия. Нещо повече – голяма част от тях предлагат не само спортни залози, но и цели секции с интересни казино услуги само и само да задоволяват своите настоящи клиенти, а и за да привлекат на своя страна нови такива. Всъщност, това е само една от тактиките, прилагани от букмейкърите за разширяване на техните аудитории.

Истината е, че хазартните компании разполагат с множество специални тайни козове, които пускат в ход, за да се отличат от конкурентите си. А конкуренцията в сферата на спортните залози е повече от жестока. Ежемесечно се откриват нови и нови букмейкъри, а вече официално лицензираните напредват с бясна скорост, стараейки се да изпреварят по репутация и популярност големите играчи в бранша.

infoteka efirbet bet365 bonusi

И така – как точно го правят? По какъв начин букмейкърите днес привличат нови клиенти? Ето някои от техните големи козове и тайни оръжия в борбата срещу конкуренцията, в борбата за повече активни потребители:

  1. На първо място, старите кучета или компаниите с наземни пунктове за спортни залози преминават в онлайн пространството. Това е повече от важна крачка за тяхното развитие, защото днес, повечето потребители предпочитат да залагат в интернет.
  2. Редица букмейкъри залагат главно на бонусите си, за да привлекат нови потребители. Лошата новина е, че някои от тях могат да се похвалят именно само с интересни оферти, но и е с качествени услуги. Добрата новина е, че можем да срещнем и бонуси като всяка актуална bet365 промоция, която е налична в добре подреден сайт и наистина първокласни услуги за залагане.
  3. Всъщност перфектно изградената платформа за залози е не по-малко важен фактор в избора на един потребител за отличен букмейкър. Ето защо компаниите се стремят винаги да създава интуитивни сайтове, които да се използват бързо и лесно дори от начинаещите в сферата на прогнозите на спортни събития.
  4. Наличието не просто на мобилна услуга, но и на специално създадено мобилно приложение за залагане в движение дава сериозна преднина на един букмейкър. Факт е, че мобилните страници също вършат работа, но апликациите разполагат с редица допълнителни екстри. Те, например, харчат много по-малко мобилен трафик, което може да е от решаващо значение за един потребител, който е ограничен в получените мегабайтове от своя телекомуникационен оператор.
  5. Качествената клиентска поддръжка също е един от скритите оръжия на лидерите в бранша за спортни залози. Въпреки че това е една от задължителните услуги на съвременните букмейкъри, нейното ниво може да бъде изиграе съществена роля в избора на клиента за страница, където да се регистрира. Мнозина от начинаещите, например, не биха рискували да залагат в сайт, чиято клиентска поддръжка има фиксирано работно време. Прохождащите в спортните залози предпочитат да имат на разположение 24/7 възможността да потърсят помощ или отговор на въпрос от страна на служител в букмейкърската компания.
  6. Не трябва да подценяваме и наличието на официален лиценз на букмейкърите като легални доказателства за това, че са надеждни, сигурни и безопасни. Истината е, че преди да погледнат за стартовите бонуси, залагащите следва да се уверят в легалността на букмейкърите, които ги предлагат. Наличието на лиценз е гаранция за потребителите, че компанията е проверена и регулирана от надлежните за целта органи.

Както виждате, букмейкърите са длъжни да работят в редица насоки, за да отговорят подобаващо на търсенето на потребителите. И ако вземем под внимание разрастването на индустрията през последните години, можем да отбележим, че доставчиците на спортни залози, определено се справят с тази нелека задача.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Светът

Вулканичните изригвания на канарския остров Ла Палма се засилиха. Това принуди местните власти да евакуират още три града, а пожарникарите временно да прекратят работата си. Авиокомпаниите отмениха полети заради огромен облак от газ и пепел. Откакто изригна в неделя, вулканът Кумбре Виеха унищожи стотици домове и доведе до евакуацията на хиляди хора

* * *
Германия
провежда парламентарни избори на 26 септември. Двамата основни фаворити за следващ канцлер са Олаф Шолц (Германска социалдемократическа партия) и консерватора Армин Лашет (Християндемократическия съюз). Очаква се Зелените да подобрят значително своя резултат в сравнение с предишните парламентарни избори в Германия през 2017 г. и дори да станат част от бъдещо коалиционно правителство

* * *
Петима алпинисти са загинали след снежна виелица на връх Елбрус. Инцидентът се случва, след като 19 катерачи стигат височина над 5000 метра. Елбрус, разположен в Северен Кавказ, Русия, е най-високата планина в Европа - 5 642 метра

* * *
Вулканът Фуего, който се намира на 35 километра югозападно от столицата на Гватемала, изригна. Дъжд от вулканична пепел се изсипа върху четири села в района, но за момента не е разпоредена евакуация. Това е най-силното изригване от 2018 г., когато Фуего взе 215 жертви

* * *
Най-малко един човек е бил убит, а 12 ранени при стрелба в супермаркет в американския щат Тенеси (град Колиървил). От ранените хора някои са в много тежко състояние

* * *
Министърът на външните работи на Китай Ван И заяви, че различните едностранни санкции или рестрикции срещу Афганистан трябва да бъдат вдигнати колкото се може по-скоро

* * *
Федералният резерв на САЩ даде сигнал, че повишаване на лихвите може да последва по-бързо от очакванията. Централната банка предвижда, че инфлацията ще достигне 4,2% през 2021 г., над два пъти повече от целевото равнище, и тя заема позиция за действия за овладяването ѝ. Действията може да протекат бавно, като се очаква лихвите да нараснат до 1% през 2023 г. и до 1,8% през 2024 г. Фед съобщи също, че ще удвои нивото на повторно изкупуване на ежедневните си пазарни операции до 160 млрд. долара спрямо 80 млрд. долара.

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker