Колко популярни са сайтовете за онлайн залози в България?

Онлайн залозите представляват залози на спортни събития, които се правят с реални пари с цел да се спечелят пари. За разлика от залозите, които поставяме във физическите пунктове на официално лицензираните в България букмейкъри, онлайн залозите се извършват изцяло чрез интернет. За целта е необходима регистрация в сайт за спортни залози, както и депозиране на сума, с която да направим своята прогноза за един или повече мачове.

betenemycom palms bet kazino

Истината е, че сами по себе си спортните залози са доста популярни в България от много време. Още в края на миналия век, със създаването на първите Еврофутбол пунктове в страната, спортните залози намериха изключително много фенове сред българите. Ето защо, интернет революцията в сферата на спортните залози завладя и мнозина нашенци. Нещо повече – според анализаторите интернет залозите позволиха на много повече хора да се включват в магията, наречена спортни залози. Тъй като са значително по-удобни и лесни за поставяне, достъпни, а и съчетани с много допълнителни екстри и опции, онлайн залозите буквално удвоиха броя на залагащите хора у нас.

Онлайн или във физически пунктове – как предпочитат да залагат българите?

Не че физическите пунктове са изцяло забравени в България, респективно затворени, но е факт, че мнозинството проявява повече интерес към онлайн залозите. Според някои експерти това е напълно естествен процес – преминаването от наземни към интернет букмейкъри е част от хода на дигиталната революция, която буквално се случва във всяка сфера от нашия живот. Точно както предпочитаме по-често да пазаруваме онлайн, така и смятаме, че правенето на прогнози и залози в мрежата има много повече предимства. Кои обаче са съществените положителни страни на онлайн залозите? Защо за българите те са много по-добрата, модерна и най-вече удобна опция?

  • Защото залагането в интернет не търпи физически или времеви ограничения. Онлайн букмейкърите работят денонощно и когато и да влезете в техните страници, ще намерите актуални събития и мачове, на които да залагате, включително и на живо.
  • Защото интернет букмейкърите ви предоставя и възможността да гледате събитието, на което сте заложили, в реално време. А това е повече от важно за съвременните спортни маниаци. В днешни дни големите спортни събития се предават пряко само по платени телевизии, за които не винаги имаме абонамент.
  • Защото залагайки онлайн, получавате страхотни бонуси. А такива във физическите букмейкъри почти изцяло липсват. Като започнете с уникалните оферти за добре дошъл и преминете през атрактивни бонуси за възстановяване на част от изгубените пари през седмицата и стигнете до лоялните програми на букмейкърите, на практика в сайтовете за залагане вие сте постоянно глезени с интересни промоции и награди.
  • Защото освен през десктоп устройство, букмейкърите в интернет ви дават възможност и да залагате в движение. Дигитализацията днес се движи главно от мобилните тенденции, тоест преминаване към използването на интернет през смартфони или таблети. Беше въпрос на време част от тази тенденция да станат и букмейкърите. И за щастие, те не закъсняха. Днес можем да правим своите спортни прогнози с реални пари както през модерни мобилни версии на официалните страници на букмейкърските компании, така и чрез апликации с разнообразни екстри, като получаване на нотификации в реално време и по-бърз достъп директно от екрана на вашия телефон.

Безспорно онлайн залозите в България представляват голям интерес. И то не само за спортните почитатели, но и за любителите на тръпката, на риска, на забавлението в интернет!

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg