Необходими ли са промо кодове за букмейкърските бонуси?

Букмейкърите днес предлагат множество бонуси, както за своите настоящи потребители, така и за да привлекат нови клиенти. Бонусите са разнообразни по вид, като в зависимост от техния механизъм, големина, вид и структура може да ги поставим в различни групи. Една от тези групи разделя бонусите на такива с промо код и такива без.

Какво представлява промо кодът за букмейкърския бонус?

Промо кодът е точно това, което носи и посланието на неговото име. Става въпрос за код, тоест комбинация от думи, цифри, букви, символи и така нататък. Те съществуват в органична връзка с определена промоция на страницата на букмейкъра. В тази връзка, трябва да отбележим, че промо кодове за бонуси ще намерите само в сайтовете на онлайн букмейкърите. Такива не се предлагат във физическите пунктове на компаниите за спортни залози.

Как работи промо кодът за букмейкърски бонус?

Това, което прави промо кодът е да активира или отключи дадена специална оферта на платформата на букмейкъра. На практика, ако промоцията е свързана с промо код, то без него, тя не може да се използва, тя е невалидна. Но промоцията може да стане невалидна дори да имате промо код. Това се случва, когато срокът на промо кода изтече. Някои промо кодове са с определен срок на действие, в рамките на който имате право да го използвате, респективно да се възползвате от съответната промоция.

Но промо кодът не винаги е единственото условие, за да получите дадения бонус. Много често, за да използвате специалната оферта, трябва да се съобразите и с други изисквания освен с това да имате нужния промо код. Например, когато става дума за промоционалните кодове за Bwin за нов играч, те не могат да се въведат и да отключат офертата, без този нов играч да се регистрира официално на сайта. В много случаи, освен официална регистрация, е необходимо да се направи и първият депозит в платформата.

promocode

Така стигаме и до видовете промо кодове, които биват най-разнообразни в зависимост от това какви бонуси обслужват. В действителност по-голяма част от промо кодовете са свързани с бонуси за първа регистрация на сайта, като регистрациите могат да бъдат депозитни или бездепозитни. За да се възползвате от вторите промо кодове не е нужно да депозирате пари, за да активирате своята промоция с промо код след успешна регистрация.

Има и специални, индивидуални промо кодове. Обикновено, те се изпращат под формата на съобщение или като част от системата на една лоялна букмейкърска програма. Това са промо кодове за оферти, които не всеки играч на сайта, а само определено избрани хора ще се радват на някакъв подарък, бонус или предимство.

Задължителен ли е бонус кодът за букмейкърските бонуси?

Бонус кодът е задължителен и задължително трябва да бъде въведен (или копиран и поставен в полето) в секцията с промоцията, ако тя включва в условията си такъв код. Но не всички бонуси в букмейкърите имат промо кодове. При някои е достатъчно да натиснете бутон, за да активирате своята оферта. При други, промоцията става достъпна автоматично с извършването на определено действие – завършване на регистрация, депозиране на пари и т.н.

Всяка компания преценя сама дали да предложи своя бонус с промо код или без него. Когато промоцията е обвързана с такъв код, той винаги е наличен на официалната страница на букмейкъра и не трябва да го търсите в други платформи или сайтове. Същевременно, в интернет ще намерите много форуми и страници, посветени на букмейкърите, ревюта за тях, съвети за залагане и други, в които администраторите изброяват наличните бонус кодове за букмейкърски промоции.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber