Отборът на ВиК - Стара Загора се класира трети на Националната спартакиада

Отборът на ВиК - Стара Загора се класира трети на Националната спартакиада

Отборът на "Водоснабдяване и канализация" - Стара Загора се класира на трето място заедно с тима на Враца на 12-ата Национална спартакиада на работещите в отрасъла в България. Втори е отборът на Варна, а призът спечели "Софийска вода" АД.

Национална спартакиада на ВиК сектора"Спортът не само калява и възпитава, спортът сплотява. За тези четири дни вие доказахте, че сте не само професионалисти в работата си, а сте отборни играчи и сплотен колектив” - каза заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков при награждаването на победителите в комплекса "Св. Константин и Елена".

"Пазете спортния дух и мотивацията и в работата си! Каквито и цели да си поставя нашето министерство, без Вас не бихме успели" - каза още заместник-министърът.

Спартакиадата включва надпревари в различни състезателни дисциплини между отбори от всички ВиК дружества в страната. Събитието се организира от Съюза на ВиК операторите, съвместно с Българска работническа федерация „Спорт и здраве”, Национален браншов синдикат „Водоснабдител” – КНСБ и Федерация „Строителство, индустрия и водоснабдяване” – „Подкрепа”.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Министерството на регионалното развитие и благоустройството)

На подобна тема