Грандиозното шоу „Андромега” на Устата с покани за гостуване в Турция и Китай

След изключителния успех на най-новия си проект „Андромега” в България, известният рапър Устата e на път да превземе и сцените в Турция и Китай. Роденият в Стара Загора певец, продуцент и шоумен разказа, че идеята за „Андромега” се зародила у него още преди 5 години. Започнах обаче да я реализирам преди около две.

Шоуто е замислено като пъстър цирков спектакъл, но с много светлинни и мултимедийни ефекти от най-ново техническо поколение. За да е пълна атракцията, участниците са пременени в киберкостюми, а около тях се вие пушек и се разхождат летящи роботи. Главен герой в шоуто е роботът Андромега, който изстрелва светещ газ в червено, синьо и зелено и хвърля в щур възторг зрителите. Негови партньорки на сцената са лед момичета, които също светят със секси костюми, танцуват и забавляват публиката. В програмата участват и музиканти, певци и илюзионисти, както и самият Устата, разбира се.

Шоуто се развива много силно и бързо в България, не крие удовлетворението си от поредния успех рапърът шоумен. Щом вече има и имитатори, които най-откровено ни откраднаха идеята, значи се справяме страхотно, допълва той.

Вече имаме покана от Турция и Китай, за да го покажем. Открили са ни чрез ютюб и фейсбук. Засега обаче предпочитаме Турция, защото е по-близо и ще можем да отидем с целия си реквизит и в пълен състав, обяснява талантливият старозагорец.

След гостуването в южната ни съседка героите на „Андромега” ще се преместят с целия огромен реквизит на родното Черноморие. Този път няма да правим реклами на сладолед. Смятаме да изкараме лятото, гостувайки на най-големите клубове в Слънчев бряг, Варна и Златни пясъци, споделя Устата.

infoz autor www.infoz.bg