Безплатни прегледи за псориазис в Стара Загора

Асоциацията на пациентите с автоимунни заболявания продължава безплатните прегледи по проект „Кажи не на страха, попитай специалист“. Кампанията, която се провежда от 2018 г., е насочена към пациенти с установен псориазис и поредния град, в който се провежда е Стара Загора. За да се явят пациентите на безплатен прегледи, те трябва да имат поставена диагноза. Лекарят, извършващ безплатните прегледи, е д-р Виолина Тодева, специалист по дерматология и венерология.

violeta todeva

Кабинетът за прегледи се намира в Стара Загора на ул. „Георги Кюмюрев“ №14.

Прегледите ще се извършват от 1 до 30 септември. Линията за записване е отворена всеки ден от 10.00 до 18.00 часа на тел. 0876 303 400.

Д-р Виолина Тодева е специалист по кожни и венерически болести. С дерматологични проблеми се занимава от 2006 г. През годините развива професионалните си умения, като посещава множество симпозиуми, семинари, уебинари и практически курсове. Участва в кампании, свързани с профилактика и повишаване на информираността за различни кожни заболявания.

Д-р Тодева е и ръководител на екип, който през 2018 г. създава първото в България практично и напълно безплатно онлайн приложение за проверка на симптоми и изследвания. Ежедневно продължава да надгражда своя професионален опит и умения. Д-р Виолина Тодева проследява състоянието на пациенти с диагноза Псориазис. За нея комуникацията с пациентите и доброто отношение са на първо място.

Публикува научни статии в периодични издания на български и чуждестранни издателства и сайтове. Взема активно участие в български и международни научни форуми с доклади и постерни презентации. Д-р Тодева е участвала в два научни проекта за дерматоалергологични заболявания при различни рискови групи и медицински работници и е стипендиант на Витилиго мастерския клас за България.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

На подобна тема