Ректорите на Тракийски университет – Стара Загора и Икономически университет – Варна подписаха споразумение за сътрудничество

Ректорите на Тракийски университет – Стара Загора и Икономически университет – Варна доц. д-р Добри Ярков и проф. Евгени Станимиров подписаха споразумение за сътрудничество и съвместна дейност. Официалният акт се състоя във висшето учебно заведение във Варна, където доц. д-р Ярков и академичното ръководство обсъдиха и очертаха конкретни инициативи.

Основен акцент на сътрудничеството e осигуряване на практическо обучение на студентите и съвместни практико-приложни и изследователски проекти.

Двете висши училища ще работят за създаване на условия за ефективно използване на ресурсите и развитие на механизмите, процедурите и потенциала на двете институции в областта на образованието, квалификацията и научноизследователската дейност, съобщиха от пресцентъра на Тракийски университет.

yarkov 1

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема