Средно училище „Васил Левски“ организира благотворителна кампания „Да стоплим самотен човек“

Ученици, родители и учители в старозагорското Средно училище „Васил Левски“ в Стара Загора за втора поредна година организират кампания „Да стоплим самотен човек!“. Инициативата има за цел да помогне на самотни хора в нужда за предстоящите светли празници. Може да се включи всеки, който има желание и възможност да дари поне един пакет хранителни продукти или консерви с дълготраен срок на годност.

Събраните продукти ще бъдат предоставени на възрастните хора с пакет ръчно изработени меденки и писма, сътворени от сръчните ръце на учениците.

„Нека отново заедно да направим Коледата по-топла и усмихната за самотните възрастни хора на Стара Загора. Точно преди една година, всички ние успяхме наистина да стоплим сърцата и душите на тези самотни възрастни“, призовават организаторите.

Даренията от хранителни продукти се приемат в Областен информационен център Стара Загора до 10 декември от 16:30 до 17:30 часа. Средства за изработката на Коледни меденки до 19 декември в Сладкотерия „Богидея“ – ул. „Славейков“ 77 от 10:00 до 19:00 часа.

samoten chovek

www.infoz.bg  www.infoz.bg