Музиканти посрещат посетителите на старозагорския щанд на международно туристическо изложение в София

Община Стара Загора участва в 38-ото Международно туристическо изложение „Ваканция и спа експо“, което се провежда днес и утре в София. Гостите на щанда се посрещат със специална програма на Квартет тромбони от Държавна опера – Стара Загора. Стара Загора представя своя туристически потенциал и презентира своите обекти, природни забележителности, атракции и места за настаняване.

Впечатляващи са иновативни изделия от липа - сладко, ароматна вода и чай, реплики на експонати от фонда на Регионален исторически музей, както и атрактивни фотоси, мултимедийни презентации, рекламно-информационни материали. Засилен интерес посетителите проявяват съм предстоящите фестивали и празници от Културния календар на Община Стара Загора, както и спортните мероприятия за 2022 г.

Старозагорският щанд беше посетен от министъра на туризма Христо Проданов, който се запозна с новите продукти, брандирани с туристическото лого на Стара Загора.

Ресорният заместник-кмет Милена Желева и началникът на отдел „Туризъм и младежки дейности“ в Общината взеха участие в кръгла маса и дискусия на тема „Развитието на туризма в общините“.

Двудневното изложение е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и света.

zheleva prodanov

dsc 0083 2 optimized

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема