Студентка от Ветеринарномедицинския факултет е отличена с приз „Студент на годината“

Проведе се финалната церемония на 15-ото издание Националния приз „Студент на годината“, на която бяха отличени най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта. Ивана-Антония Гайдарова от Ветеринарномедицинския факултет на Тракийски университет спечели приз в категория „Аграрни науки и ветеринарна медицина“.

Наградата беше връчена от доц. Нели Грозева – зам.-ректор по учебната дейност. Ставрос Герасудис беше сред тримата номинирани в категорията „Чуждестранен студент“.

Националното представителство на студентските съвети (НПСС) номинира по трима студенти, а експертно жури определи победителите в 14-те категории и за специалната награда на Националното представителство на студентските съвети „Студент на годината“ за 2022 г.

„Изключително много благодаря на експертното жури, както и на цялото Национално представителство на студентските съвети за това уникално събитие и за безценните емоции, които то поражда у всеки един от нас участниците. Също така искам да благодаря и на ръководството на Тракийския университет, както и на моите преподаватели, защото именно това са хората, които ме подтикват към непрекъснато усъвършенстване. Най-вече искам да благодаря на проф. Пенчев за неговото насърчаване, както и на доц. Янева за това, че ме съветва, че ме подкрепя и затова, че вярва в мен!“ – заяви Ивана Гайдарова.

Събитието е организирано от Националното представителство на студентските съвети и се провежда под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

ivana 1

ivana 2

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема