Стопанският факултет при Тракийския университет обяви допълнителен прием за студенти

Допълнителен прием на студенти обяви Стопанският факултет при Тракийския университет за учебната 2022 – 2023 година. Специалностите, за които може да се кандидатства в редовна и задочна форма на обучение са: „Аграрна икономика“, „Бизнес икономика“, „Местни финанси“ и „Информационни технологии в икономиката и управлението“. В някои от тях има възможност и за държавна поръчка. В редовна форма и държавна поръчка са „Информационни технологии“ и „Софтуерно инженерство“.

a book

За специалностите „Софтуерно инженерство” и „Информационни технологии” балът се образува от удвоената оценка от теста по математика; оценката от държавен зрелостен изпит по математика; държавен зрелостен изпит по български език и литература плюс оценките по математика и по информационни технологии (при липса на оценка по информационни технологии, се взима оценката по математика) от дипломата за средно образование.

За специалностите „Бизнес икономика”, „Аграрна икономика и търговия”, „Регионална икономика и управление”, „Местни финанси“ и „Информационни технологии в икономиката и управлението“ балът се образува от удвоената оценка от теста по математика, география, изпита по обща езикова култура или оценката от държавен зрелостен изпит по български език и литература, математика или география плюс оценките по математика и география от дипломата за средно образование или от удостоверението за първи гимназиален етап.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема