Инфоз ЕООД Сайтът, на който сте - www.infoz.bg - е собственост на „Инфоз“ ЕООД и е наш основен информационен инструмент - създаваме и публикуваме новини от Стара Загора, България и света - но се занимаваме и с други дейности. Запознайте се с част от тях от информацията по-долу. Потърсете ни, ако считате, че имате нужда от подобни услуги и продукти – видео, фото заснемане, издателска дейност, графичен дизайн и предпечатна подготовка на книги, брошури, листовки, плакати, създаване и редакция на текст, комуникация с медии и пиар услуги, развитие на уеб сайт, взаимодействие със социални мрежи...

Имаме самочувствието, че работим добре и можем да ви бъдем полезниoffice@infoz.bg | 088 740 5202, Илко Груев 088 619 4438, Венета Асенова.

 

Благодарим Ви, че посещавате Информационен сайт www.infoz.bg. Независимо дали правите това чрез персонален компютър, чрез мобилно устройство или по друг начин, Вие декларирате, че сте прочели текста по-долу, разбирате съдържанието и се съгласявате с настоящата Политиката за поверителност.

Настоящият текст отговаря на въпроса: Как сайтът работи с лични данни и какви лични данни се събират и обработват.

Информационен сайт www.infoz.bg не изисква регистрация - имате достъп до съдържанието без да предоставяте имена, псевдоним, имейл, пощенски адрес, местоположение, телефон, някакви персонални номера или чувствителни данни. Като посетител на сайта използвате съдържанието, като стигате до него от конкретен IP адрес и процесът включва създаване на файлове, които съдържат информация, извлечена при посещението (кукита).

Информация във връзка с чл. 180 от Изборен кодекс за сключени договори от "Инфоз" ЕООД за отразяване на предизборната кампания за изборите за народни представители на 26 март 2017 г.

www.infoz.bg е информационен сайт, собственост на "Инфоз" ЕООД - Стара Загора. Сайтът предлага платени публикации на политически партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали листи с кандидати за народни представители на изборите за Народно събрание, които ще се проведат на 26 март 2017 г.

Настоящата публикация на сайта Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. е свързана с изискване на Изборен кодекс (чл. 187).

Информацията за ценовите оферти е изпратена до Централната избирателна комисия и до Сметната палата на 31 януари 2017 г.

Представители на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали листи с кандидати за народни представители, имат възможност да направят платени публикации в сайта www.infoz.bg при следните условия и цени (обявените суми са крайни и са с включен ДДС):

1. Публикуване на текстова информация (статия)

Статията е самостоятелна информационна единица в сайта и има собствен адрес.

Текстът на български език се предоставя от Възложителя под формата на текстов файл (в обем до три стандартни страници), или се изработва (при заявка), от журналистически екип на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Заявка за журналистическо отразяване на събитие с екип на сайта трябва да бъде направена най-малко 24 часа преди началото на събитието.

Предоставените за публикуване от Възложителя текстове подлежат на правописна корекция и езикова редакция. Статията ще остане на водещата страница на сайта за период от 3 календарни дена. Възложителят има възможност да предложи до три снимки и/или код, чрез който може да се вгради видео, звуков файл или презентация. Поставянето на линкове в текста се решава единствено по преценка на редакцията.

Информацията се публикува на сайта до 24 часа след получаване на всички нужни материали и потвърждение за публикация.    

Статията ще бъде запазена в базата данни на сайта безсрочно, като се гарантира наличието ѝ за период от 60 дена след края на изборния ден.

www.infoz.bg има право да откаже публикуването на предложен материал, ако прецени, че той накърнява правата и доброто име на кандидат или на лице, което представлява партия, коалиция или инициативен комитет. Редакцията не е длъжна да мотивира отказа си.

 • Цената за публикуване на една текстова информация е 144 лева.

Ако екип на www.infoz.bg е ангажиран с пътуване извън рамките на град Стара Загора, но в рамките на област Стара Загора, цената на услугата е 180 лева.

2. Публикуване на банер

Възможните размери за банера са 260 (основа) х 146 пиксела за позиция, намираща се в дясната колона на сайта и/или 728 (основа) x 90 пиксела за позиция в средата на сайта, под статиите.

Банерът се публикува на всички страници на сайта без ротация. Техническите изисквания за него са: да бъде предоставен от Възложителя под формата на файл (картинка или друг подходящ за интернет файлов вид с размер до 54 Кб) и код за вграждане. www.infoz.bg не поема ангажимент за изработване на отчет за проследяване на броя на показванията (импресиите) и кликовете върху банера. Допуска се това да бъде направено с проследяващ код от страна на Възложителя. 

Банерът се публикува за времето на предизборната кампания, независимо дали е предоставен в начална или по-късна дата от кампанията.

 • Цената за публикуване на една банерна позиция е 300 лева за периода на предизборната кампания.

3. Изработка на видео - интервю или репортаж - с цел използване в сайта www.infoz.bg

Видеозаписът се извършва от екип на www.infoz.bg, след предварителна покана и уточняване на тема и журналистически въпроси. Продължителността на разговора с включена видео камера може да бъде до 15 мин. Процесът по изработката на видеото включва също и монтаж и обработка на файла. Времето на крайния материал е до 5 мин. Форматът, резолюцията и начинът на софтуерното вграждане на видеото се определят от Изпълнителя.

Видеото се публикува в статия на самостоятелен адрес от сайта, придружено с текст и при условията, описани т. 1.

 • Цената за изработката и публикуване на едно видео е 264 лева.

Тази цена е при работа в рамките на град Стара Загора и 300 лева в рамките на област Стара Загора. Ако снимките изискват повече време (над 2 часа за екип от двама души), сложност, режисура и други елементи, е необходимо уточняване на конкретните параметри и изпълнението става след определяне на допълнителна цена.

Заплащането става само по банков път – предварително, преди извършване на публикацията и при наличие на договор между страните. За получените суми се издава оригинал на фактура, според изискванията на ЗДДС.  

За повече информация и контакти при сключване на договори с представители на партии, коалиции или инициативни комитети, регистрирали листи с кандидати за народни представители на изборите през март 2017 година, можете да се обръщате към Илко Груев – тел. 088 7405 202, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Здрава, щастлива и мирна 2017 година!

Екипът на Информационния сайт www.infoz.bg ви пожелава здрава, успешна, мирна и щастлива 2017 година! Нека тя бъде изпълнена с повече добрини, позитивизъм и човеколюбие! Честита Нова година!

Теми:

Занимаваме се професионално с видео заснемане от 15 години. От 2004 г. работим като кореспонденти на Телевизия „Европа“ за региона на Стара Загора, а от началото на 2017 г. - и на Телевизия „България Он Ер“ и сме автори на стотици видеорепортажи и интервюта, излъчени в програмите на двете телевизии. Като журналисти имаме и над 10-годишен опит от работата си с двете телевизии, които изработват програмата си в Стара Загора – Телевизия "Стара Загора" и Телевизия "Загора". Наши видео репортажи можете да намерите и в този сайт – в секция Видео.

Заедно с журналистическата работа през последните две години сме автори на различни кратки документални видео форми. Целта им е популяризиране на конкретна кауза, фирмена дейност или представяне на проект. Разполагаме с видео камери (включително и за формат ), записваща и друга техника, но най-вече с опит да използваме тази техниката добре. Той е свързан с всеки етап от производството на продукта – създаване на идейна концепция, сценарий, авторски текст, работа на терен, монтаж и обработка...

lens infoz

Интересно направеното видео е отличен начин да представите всяка една дейност, идея или кауза. Един кратък репортажен или рекламен филм може успешно да допълни вашето присъствие в социалните мрежи (като Фейсбук и Ютюб). Може да ви послужи и за намиране на нови партньори и клиенти при ваши участия в семинари, бизнес форуми и изложения. Излъчване пред гости в офиса или изпращане чрез имейл също е удачен атрактивен начин да изразите това, което искате. 

Изпълнили сме проекти и задачи на:

 • Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора
 • „Хранинвест – Хранмашкомплект“ АД
 • Търговско-промишлена палата – Стара Загора
 • „Център за изпитване и европейска сертификация“ ЕООД
 • Ротари клуб – Стара Загора
 • Център за маркетингови комуникации "Алфамаркет"
 • Аптеки "Фрамар"
 • „Стандард Профил България” ЕАД
 • Областен информационен център – Стара Загора
 • Регионална агенция за икономическо развитие – Стара Загора
 • и други фирми, училища и организации.

Работили сме и по наши собствени проекти.

Занимаваме се и с документални видео записи на лекции и презентации и с фотозаснемане на събития. Дори и при документалния видео запис, правен за целите на фирмения архив, се изисква точна преценка и бърза реакция. Винаги се налага и допълнителна обработка и монтаж.

Споменатите тук примери са малка част от видео продукцията, която сме създали:

* * *

Видео клип за дейността на Ортопедичната работилница на Фондация "Суисклиникал" (Swissclinical)

Екипът на "Инфоз" ЕООД (www.infoz.bg) Венета Асенова и Илко Груев през 2016 г. изработи кратък видео филм, който представя Ортопедичната работилница в Стара Загора. Работилницата е създадена от Фондация "Суисклиникал" (Swissclinical) на именитата българска тенисистка Мануела Малеева. Тя беше открита на 7 юни 2013 г. в Стара Загора и до днес специалистите и лекарите чрез доброволен труд са помогнали на стотици деца. Тази дейност стана възможна благодарение на многобройните дарители от Швейцария и България. Все повече деца с ортопедични заболявания от цяла България получават помощ чрез най-съвременен метод на лечение. Видео продуктът на "Инфоз" ЕООД е създаден с цел да популяризира дейността на Ортопедичната работилница, по поръчка на Фондация Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

* * *

Информационен филм "Антични мозайки в Августа Траяна"

Информационният филм "Антични мозайки в Августа Траяна" е представен за първи път в Нощта на изкуствата, на 30 септември 2016 г. в Регионалния исторически музей в Стара Загора. Филмът е дело на екипа на „Инфоз“ (Венета Асенова и Илко Груев) и е подготвен с консултантската помощ на асистент Мария Камишева – ръководител на отдел "Антична археология" в Регионален исторически музей - Стара Загора. Текстът и визията се допълват от авторската музика на Иван Драголов.

Филмът представя по динамичен начин и чрез популярен език голяма част от римските подови мозайки, които са открити при археологически разкопки и са експонирани в Регионален исторически музей – Стара Загора и в други публични сгради. Някои от мозайките все още са в процес на проучване, като последното откритие е от лятото на 2016 г.

Чрез кратката документална форма се показва и мястото на римските мозайки в бита и живота на античния римски град Августа Траяна, като се прави и съпоставка с други световни шедьоври на това изкуство. Изводът е, че днес Стара Загора може да се гордее с ролята и визията, които градът е имал в античния свят. Продуктът допълва визуалните и информационните материали на музея.

Филмът е изработен със съдействието на Регионален исторически музей – Стара Загора и с подкрепата на ТЕЦ "Марица изток 2" ЕАД и "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Стара Загора.

* * *

Документален филм за 20-годишнината на Ротари клуб - Стара Загора

Екипът на "Инфоз" ЕООД - Стара Загора изработи филм за 20-ия рожден ден на Ротари клуб - Стара Загора. Той представя дейността и живота на старозагорските ротарианци от създаването на клуба до отбелязването на юбилея през есента на 2014 г.

* * *

Видео презентации на номинациите за Годишната награда "Добрият Самарянин"

Екипът на "Инфоз" ЕООД - Стара Загора (Венета Асенова, Илко Груев) изработва през последните години видео презентациите на номинираните за наградата "Добрият Самарянин" хора.

Наградата е учредена от Сдружение "Самаряни". Тя се присъжда на човек, извършил жест на добротворство към хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда или постъпка, която има значение за цялото общество. Видео презентациите показват участниците в галавечерта „от първо лице“ и се излъчват на тържествената церемония преди връчването на статуетката „Добрият Самарянин“ в залата на Държавна опера - Стара Загора.

Екипът на „Инфоз“ е партньор на събитието през 2014 и 2015 г.

* * *
Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438 | иг

„Инфоз“ ЕООД има няколко успешни проекта, свързани със създаването на книги, които са изпълнени през 2015 г. и 2016 г. Това, което правим е не само изпълнителската дейност, свързана с предпечатната подготовка. При конкретните проекти сме създали идейната концепция, съдържанието (авторство и редакция), графичната концепция и дизайна. Контролирали сме печатното производство. Занимаваме се и с разпространението на книгите.

* * *

Албум „Стара Загора и старозагорци в пощенски картички и снимки от края на XIX век до средата на XX век”

Албум Стара Загора и старозагорци в пощенски картички и снимки от края на XIX век до средата на XX векЗа Празника на Стара Загора - 5 октомври, през 2015 г. излезе от печат двуезичният луксозен албум „Стара Загора и старозагорци в пощенски картички и снимки от края на XIX век до средата на XX век”.

Албумът е книга със 128 пълноцветни страници (формат А4), полиграфически изработена с твърди корици, с ISBN 987-619-90489-0-0. Представя частна колекция от пощенски картички и снимки, свързани със Стара Загора, собственост на Неделчо Митев – старозагорец, който живее в София, но е дълбоко свързан с родния си град. Издател е Регионална библиотека "Захарий Княжески". Съставител и автор на текстовете, представящи пощенските картички, е краеведът Снежана Маринова. Преводът на английски език е на Нина Василева. Подборът от колекцията включва над 220 картички и снимки и представя сгради, улици, събития, личности и емблематични места от Стара Загора от края на XIX до средата на XX век.

Албумът е представен официално в Регионална библиотека "Захарий Княжески" от Любомир Юруков - колекционер, издател и главен редактор на списание "Минало". По време на това представяне той заяви, че книгата има историческа ценност, защото проследява развитие на Стара Загора. Акцентира и на професионалната полиграфия на изданието. На представянето присъстваха около 100 любители на книгата и всеки от тях получи безплатно като подарък по един брой от нея.

Изданието стана и една от причините Регионална библиотека „Захарий Княжески“ да получи Националната награда „Христо Г. Данов” за 2016 година (повече информация: www.libsz.org).

Заради високата оценка, която получи луксозното издание, то е разпространено в различни посолства, всички библиотеки, музеи и други институти не само в България, но и зад граница. Книгата може да бъде намерена в книжарници „Приятели“ в Стара Загора.

* * *

Книги "Берое" - 100 години футбол" (на български и на английски език)

kniga beroeЛуксозните книги "Берое - 100 години футбол (1916 - 2016)" (на български и на английски език) са издания на "Инфоз" ЕООД - Стара Загора по поръчка на Община Стара Загора. Двете книги са посветени на 100-годишния юбилей на Професионален футболен клуб „Берое“ и са част от празничните събития на футболния отбор.

Автори са журналистите Венета Асенова, Емил Димов и Чавдар Златев. Идейната концепция, дизайнът и предпечатът са дело на собственика на "Инфоз" ЕООД - Стара Загора Илко Груев.

Българското издание (ISBN 978-619-90597-0-8) е оформено с твърди корици със 192 страници (формат А4) и пълноцветен печат. То представя историята, най-славните моменти и статистически данни за футболен клуб "Берое". В изданието са поместени около 360 фотографии, които обхващат вековната история на футбола в града. В „Берое – 100 години футбол“ са поместени още спомените на бивши и настоящи легендарни футболисти и звезди на клуба, треньори. В книгата са публикувани хронологично и всички резултати на клуба от мачовете му в "А" и "Б" професионална футболна група до датата на издаването – 3 март 2016 г.  

Изданието на английски език Beroe. 100 years of football (1916 - 2016) е самостоятелна книга (ISBN 978-619-90597-1-5), също оформена с твърди корици и формат А4 и стотици снимки. Преводът на английски език е на Диана Турлакова.

Книгата е представена в залата на Регионална библиотека "Захарий Княжески" и предизвика силен интерес. Може да бъде намерена в Стара Загора (в търговските обекти на футболен клуб "Берое"), а също и в книжарниците на „Хеликон“ и „Сиела“ и други в София и в големите градове.

* * *

От началото на 2015 г. сме се занимавали също и с предпечатната дейност и графичното оформление на няколко брошури по конкретни поръчки на клиенти. Наше дело е и странирането на периодичното издание на Търговско-промишлена палата - Стара Загора "Икономически годишник на регион Стара Загора". През 2017 г. Годишникът ще бъде издаден за 16-а поредна година.

* * *

Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438 | иг

"Инфоз" ЕООД - Стара Загора е изпълнител на дизайна и предпечатната дейност на десетки рекламни и информационни материали. Някои от тях са:

За изработката на продуктовия каталог на фирма Варианти са използвани десетки авторски снимкиПродуктов каталог на "Варианти" ООД - Стара Загора

Каталогът представя многообразните изделия на предприятието на три езика – немски, английски и български и е изработен във връзка с участие на фирмата със собствен щанд на специализирано изложение в Германия през 2015 г. За целите на изложението бяха изработени и останалите рекламни материали – постери и пана, календарчета и други.

Рекламни и информационни материали на Фестивала на виното и културното наследство „Августиада“

Те включват: Каталог на изложителите, постери, пана, листовки, плакат, афиши и други съпътстващи програмата материали. През 2016 г. тези материали са създадени с авторски снимки на Илко Груев. Фестивалът на виното и културното наследство "Августиада" се провежда в Регионален исторически музей - Стара Загора през октомври всяка година от 2012 г. Организатори са Търговско-промишлена палата – Стара Загора, консултантската фирма „Оинорама“ и Община Стара Загора.  

Информационна брошурата на Ротари клуб - Стара Загора,
посветена на 20-годишнината от чартирането на клуба

Фото изложбата включва и авторски снимки на Илко ГруевИзложба "100 години Светът е "Берое"

Изложбата "100 години Светът е "Берое" е експонирана като постоянна през април 2016 г. и остана до края на годината на пешеходната зона в центъра на града. Чрез 30 пана с размери 172 х 112 см тя представя важните моменти от историята и развитието на футболния клуб, показани чрез близо 160 снимки.

Изложбата е посветена на празника на футболен клуб "Берое". Идейната концепция, съставителската и дизайнерската дейности са изпълнени от "Инфоз" ЕООД - Стара Загора по поръчка на Община Стара Загора. Изложбата включва и авторски снимки, направени от Илко Груев.

* * *

Цената за създаването на конкретен продукт от тази област се определя индивидуално и зависи от обема и сложността на работата.

office@іnfоz.bg | 088 6194438 | иг

Екипът на „Инфоз“ - Стара Загора има голям опит от журналистическата си практика (някои от хората ни се занимават професионално с медии повече от 15 години, други - повече от 20 години). Познаваме много добре медиите – и в региона на Стара Загора, и в страната – както печатните, така и електронните. Познаваме хората, които ръководят и работят в тези медии. За много от тях знаем как и кога са създадени и каква е аудиторията им днес.

Тази информация ни позволява да направим оценка и да ви дадем мнение дали реклама или публикации на новини в конкретна медия от Стара Загора ще донесе желания резултат. Обадете ни се - дори и само с въпрос, за това кои са медиите в региона на Стара Загора и кои журналисти работят в Стара Загора (088 7405202, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).

Няма да се опитваме да променим мнението ви, че е по-добре да нямате никакви допирни точки с журналисти и телевизионни камери. Но потърсете ни ако имате нужда от мнение как да взаимодействате и да комуникирате с медиите. Или ако се колебаете къде да рекламирате, дали да дадете пресконференция по някаква тема, как да се публикуват новини за вас – ще ви насочим как конкретно да работите с вестници, телевизии, радиа и сайтове. Знаем много добре технологията и кой е най-лесният път за публикуване на новини в Стара Загора и в медиите, които са популярни в региона.

Можем да бъдем полезни при дейности, свързани с изпълнението на ваш проект, финансиран с европейски средства или с частни инвестиции. Можем да се ангажираме с кризисен пиар, ако заедно решим, че ние сме компетентни за конкретната тема.

rotary stara zagora beroeВсяка седмица създаваме видео продукти (най-често репортажи), но всеки ден, без изключение, работим с текстове на български език. За нас не е проблем да създадем текст, който ви е нужен – за целите на уеб сайт, за презентация, за реклама или за публикация. Вижте условията ни за публикуване на рекламно съдържание в www.infoz.bg.

Да, по-често работим с видео камери, но ще се справим добре и с всяка задача, свързана с документално фото заснемане на събития или обекти. Без претенции за художествена фотография, но затова цената на услугата ще е приятна за вас. В началото на 2017 г. екипът на "Инфоз" изпълни поръчки за фотографско заснемане на продукти на няколко фирми с цел изработка на печатни рекламни материали и изработка на уеб сайтове. Направихме и заснемане на няколко събития, сред които е чартирането на Ротари клуб Стара Загора - Берое, а малка част от снимките илюстрираха и информацията, която вестник "Национална бизнес поща" публикува на страниците си след събитието. 

* * *

Цената ще определим заедно и във ваш интерес. Ще платите за консултацията и услугите по тези теми, само ако реално сме допринесли за решаване на проблем.

office@іnfоz.bg | 088 6194438 | иг

pr services

Това е трудно за вас. Това би ви отнело много време, дори и да имате познания и желание да го направите сами. Ако искате да накарате интернет да работи за вас и да ви носи пари или имидж и популярност – за това са нужни и знания, и практика, и ресурси... И ако представянето ви в интернет не е на ниво, със сигурност пропускате възможности.

Фирменият уеб сайт има една цел – да носи печалба – чрез нови клиенти, чрез повече продажби, чрез създаване на доверие. И полезната, правилно подбрана информация, която се намира на него, е първото задължително нещо. За другите ще ви кажат дизайнерите, програмистите, оптимизаторите – хората, които произвеждат уеб сайтове.

Хората от екипа на „Инфоз“ ЕООД са създали десетки сайтове. www.infoz.bg е също наша разработка. Обичайно използваме свободен софтуер и системи за управление на съдържанието. Но тук няма да сложим картинки и линкове към нашия принос за развитието на световния интернет. Няма да обясняваме последните тенденции в оптимизацията (SEO). Ще ви отговорим ясно и конкретно, ако ни потърсите с въпрос в тази посока.

Считаме, че за резултатната работа по всеки уеб сайт – независимо дали е корпоративен, на организация, на идея, за услуга или продукт, или е личен – е нужен индивидуален подход при създаването му. Повече обаче са нужни познания и практика. И следене на новите технологии и модните тенденции.

infoz internet siteТова, с което можем да сме полезни е не толкова създаването на поредния нов сайт, а да направим оценката какво е състоянието на сайта, който вече имате. Можем да се ангажираме със системната и с информационната поддръжка.

Можем заедно да помислим дали вашият сайт затваря темата за присъствието ви в интернет или е нужно използване и на други ресурси.
За възможностите ни, свързани с: 1. видео, 2. реклама, 3. медии, 4. създаване на текст вече говорихме. Със сигурност това са основни инструменти за подобряване на присъствието ви в интернет.

* * *

Цената на евентуални консултации или дейности по тази тема е неясна. Защото резултатът не се вижда бързо. Склонни сме да изчакаме. Ще платите, след като реално сме помогнали за разкрасяване на вашата дигитална физиономия.

office@іnfоz.bg | 088 6194438 | иг

facebook

Не се занимаваме с Фейсбук (Facebook). Знаем, че Фейсбук заема около 97-процентен дял от времето и вниманието, което българите отделят за десетките социални мрежи. Тук не говорим обаче за забавление, а за работа, която е обвързана и с резултат. Има хора и фирми, които са натрупали добър опит от проекти, свързани с реклама и маркетинг, осъществени чрез Фейсбук. Не искаме да подвеждаме клиентите си, че можем да изпълним бързо и ефективно очакванията им, свързани с Фейсбук.

delete facebook

Има и много други дейности, свързани с реклама или дизайн, и други фирми имат повече опит и възможности да изпълнят добре ваш проект. Работата ни през годините в тази област е създала контакти и познанства. Вероятно ще можем да ви насочим към друг изпълнител на вашия проект, ако решим, че не сме достатъчно компетентни за да изпълним задачата. Това се отнася и за дейности, свързани и с Фейсбук.

Има обаче други социални мрежи и сайтове за споделяне на съдържание – Туитър (Twitter), Ютюб (Youtube), Гугъл Плюс (Google +), за които можем смело и със самочувствие да дадем оценка и препоръка дали са за вас и как да ги използвате.

 

Страница 1 от 2

reklama infoz

web site infoz

knigi infoz

video infoz

medii infoz