Онлайн видео срещи и събития – техническо осигуряване на дистанционни разговори

Вирусът промени навиците ни, промени и начина, по който работим. Постави ограничения за пътуването и при общуването. Но точно тази обстановка предложи нов поглед към алтернативните начини за комуникация. Вече приехме за нормално да се гледаме в очите при разговорите и когато общуваме от голямо разстояние. Интернет, специфичните приложения и софтуер, възможностите за пряка видео връзка правят тази комуникация възможна, но в същото време тя е желана, тя е много по-евтина и бърза, тоест по-ефективна е.

video online

За да сте сигурни, че всичко ще е наред при една отговорна бизнес среща от разстояние е нужна подготовка. Трябва да се обърне внимание на няколко различни неща. Сред тях са: 📌 1. познаването на апликацията и софтуера, с който ще се работи; 📌 2. гарантирано добрата свързаност с интернет; 📌 3. необходимостта от техническо обезпечаване с допълнителен хардуер – камери, микрофони, компютри и др.; 📌 4. светлината и обстановката в помещенията... Със сигурност има и други неща, които са важни и те се отнасят най-вече до конкретната тема на срещата и до подготвеността на екипа.

Това, с което ние можем да сме от полза, особено когато срещата е важна и отговорна за вас, е свързано с техническите детайли при осъществяване ѝ. Предлагаме да се концентрирате върху същността на разговорите, върху темата, върху съдържанието – така че да се постигне желаният резултат. А ние можем да помогнем при техническата реализация и при детайлите от четирите изброени горе точки. Можем да ви препоръчаме удачната платформа (софтуер, апликация) или да се съобразим с желанието на отсрещната страна за провеждане на едно виртуално събитие, така че да не губите време с разучаването му. На място ще се уверим, че свързаността с мрежата е добра или ще предложим при нужда алтернативно решение за интернет връзка. Добрата картина е задължителна. Трябва да се вижда само това, което е необходимо да бъде видяно, а вградената камера на лаптопа може да не е достатъчна за тази задача. Често се налага в разговора да участват различни хора, налага се те да се движат и да показват различни работни помещения и технологичен процес, изделия, машини... Да сте в движение. За това са необходими камери, а телефонът също невинаги е правилното средство за снимане. Нещо повече, дори да допуснем, че може да има компромис при картината в една отговорна бизнес среща от разстояние, при звука грешки не трябва да има, трябва да се чува. Вие искате да чувате отлично събеседника си от другата страна, вашият глас също трябва да е ясен за хората отсреща. С една дума микрофонът е много важен. А дали е един или са няколко – това зависи от формата на събитието.

Разполагаме с нужната техника за снимане, звукозапис и предаване на картина и звук чрез интернет в реално време. Имаме и опита от досега изпълнените задачи. Знаем кога и къде нещо може да се „счупи“. Готови сме да ви предложим най-простото и най-ефективното решение, така че да не правите излишни разходи за периферни устройства; за безжичен пренос на данните; за осветление или други неща и да се концентрирате върху темата и върху успеха на срещата.

Срещата с партньори, с консултанти или с одитиращ орган – с хора, които се намират в произволна точка от света, е възможна, лесна, много по-евтина от физическото пътуване, спестява време. От нас зависи да я направим ефективна и успешна.

Потърсете ни, за да обсъдим детайлите за вашето онлайн събитие и ще помогнем със съвет и с техническа помощ при реализацията му.

Телефон 088 7405202, имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – Илко Груев

 

tel 080015131