Не ви се ходи на работа? Ива Тодорова съветва какво да обясните на шефа си

Държавен куклен театър Стара Загора продължава традицията си да представя на старозагорската публика качествени спектакли. На 18 октомври (вторник) от 19:30 часа на сцената на театъра своето изкуство ще покаже актрисата Ива Тодорова, носител на награда „Икар“ през 2019 г. за водеща женска роля в спектакъла на Театър 199 „Валентин Стойчев“ „Приятно ми е, Ива!“.

Спектакълът също е носител и на награда „Икар“ през 2019 г. за драматургичен текст, както и на извънредна награда „Златен кукерикон“ отново присъдена през 2019 за индивидуално театрално постижение.

С много чувство за хумор Ива Тодорова повежда публиката да "помързелува" и да полети в историята. Хич не Ви се ходи на работа? Естествено! Но какво да кажете на шефа? Бъдете изобретателни... Как да се справите с тази задача, това ще разберете на 18 октомври от 19:30 часа на сцената на кукления театър в Стара Загора.

Преференциална цена на билети на касата на театъра е 12 лева. Ученици, студенти и пенсионери заплащат за билета по 10 лева.

iva todorova

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема