Министърът на труда и социалната политика ще се срещне с безработни младежи в Стара Загора

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще бъде на работно посещение в област Стара Загора на 9 октомври 2015 г. В 11:00 часа той ще посети Центъра за обществена подкрепа в Чирпан.

ivaylo kalfinТой ще се срещне със специалистите, които работят в него, за да обсъди възможности за подобряване и развитие на социалните услуги, предлагани в региона.

В 13:30 часа министър Калфин ще вземе участие в среща между младежи и младежки медиатори от Бюрото по труда в града, посветена на възможностите, които Агенцията по заетостта и оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ предлагат на младите хора – платени стажове, безплатни обучения и преквалификации и намиране на работа. Събитието ще се състои в Дирекция Бюро по труда – Стара Загора.

Работата на медиаторите е да откриват младежи без работа в страната и да ги убедят да се запишат в бюрата по труда, където да им бъде предложено обучение или работа, съобразно възможностите, образованието и интересите им.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор